Don't Miss

Адвокатката на Драгомир Драгомиров разказа неизвестни неща за него! Ето какъв човек е бил преди касапницата!

   

„За много кратко успяхме да разговаряме с Драгомир. Той не беше в състояние да разговаря, не беше на себе си и не можеше да обясни как и какво се е случило, беше в шок“.

Това заяви в ефира на Нова телевизия Ася Манджукова, адвокат на задържания за касапницата в столичния квартал „Витоша“ Драгомир Драгомиров. „В какво състояние е бил той по време на инцидента тепърва трябва да се установи. До колкото разговарях с негови приятели и близки не е имало нищо в поведението му, което да подсказва подобен развой на събитията.

Бил е спокоен човек, не е избухлив“, разкри още тя. „Той е нормален човек, семеен, с четири деца, без абсолютно никакво криминално минало. Били са в бизнес отношения, нормално е да има и финансови отношения.

Познавам го, не ми е близък, но го познавам от преди инцидента, имаме общи приятели. Не е човек с престъпен ум, това, което видях вчера е, че той сам не може да си даде обяснение, сринат е“, заяви още Манджукова.

Снимка: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

„Вчера в един момент ни попита как са хората, но ние не му казахме. Не съм сигурна, че той съзнава какви са последиците“, заключи адвокатът на предполагаемия убиец от столичния квартал „Витоша“.

Blitz.bg

                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com