Connect with us

България

Алена обяви кои зодии ще спечелят много пари и кои трябва да внимават за здравето си и любовта

Published

on

Алена обяви кои зодии ще спечелят много пари и кои трябва да внимават за здравето си и любовта!

Какво ни очаква през август – време ли е за важни решения, как ще ни повлияе ретроградния Меркурий във втората половина на месеца. Е, спрете с въпросите и вижте съветите на най-добрия български астролог Светлана Тилкова – Алена.

ОВЕН

Работа: Не забравяйте, че договори е разумно да подписвате до 13 август, заради започващото ретроградно движение на Меркурий. Преумората може също да блокира осъществяването на вашите планове, защото няма да успявате да се задълбочавате само в служебните си задължения. Здраве: През този месец не изпадайте в депресия, не си струва и няма да ви помогне. Пазете главата и очите си в дните 11-13 август, в които Луната е във вашия знак. Любов: Семейството ще е щастливо, ако пътувате заедно, дори и да е веднъж в месеца. Ако още нямате деца, този месец може да ви донесе щастливата новина за бременност.

ТЕЛЕЦ

Работа: Във ваша полза е да забравите за начинанията и промените, ако не са започнати  предишния месец, защото Меркурий е ретрограден от 13 август и ще ви хързулне към провал. Наложете си при проблеми на работното място да обсъждате със спокоен тон, за да съхраните уважението на вашите колеги. Здраве: През лятото се пазете от простуди, а децата родени в знака от проблеми с гърлото, дори и ако сте на плажа, особено в дните 13-15 август, когато Луната е във вашия знак. Любов: Бъдете крайни и безкомпромисни към опитите на странични хора да съсипват отношенията ви, само защото ви завиждат и сплетничат зад гърба ви. Четете в новата ни рубрика ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

БЛИЗНАЦИ

Работа: Имате много качества, но добре ги прикривате зад маската на незаинтересованост по отношение на странични идеи, заради което рискувате да отдалечите полезни за вас хора. Не подписвайте договори след 13 август, когато Меркурий навлиза в своето ретроградно движение. Здраве: От вас зависи да си спестите алергии към ухапвания от насекоми или тютюнев дим. Пазете се в дните 15-17 август, когато Луната е във вашия знак. Любов: Време е за поредния баланс между работата и семейните задължения, особено ако още не са си взели отпуск и не са завели семейството си на почивка – ето какво е нужно, за да живеете в хармония.

РАК

Работа: Не е изключение напрежението в професионален план да доведе до затруднения и свръхпреумора. Гоните целите си докрай, но дали ще успеете да ги постигнете преди 13 август, когато Меркурий навлиза в своето ретроградно движение, зависи от вас самите. Здраве: Не прекалявайте с обилното хранене, защото сте застрашени от проблеми със стомаха, особено ако се храните на плажа. Стомашно-чревни разстройства не са изключени в дните 17-19 август, когато Луната е във вашия знак.        Любов: Август е месец на отпуските и позволява да се заемете с неотложните ремонти у дома. Не закъснявайте след работа, ако не сте си взели отпуска и не пропускайте успоредно с печеленето на пари да заведете семейство си и на море или планина.

ЛЪВ

Работа: При делови запознанства с хора, които ще грабват вниманието ви и ще изострят интереса ви към техните идеи и предложения, бъдете внимателни. Обсъдете ново съдружие, но без да финализирате разговорите особено след 13 август, когато Меркурий навлиза в своето ретроградно движение. Изчакайте и проверете надеждността на партньорите, с които имате намерение да се обвържете. Здраве: От вас зависи да не стоите продължително на яркото слънце, ако сте на плажа или в планината, за да избегнете проблеми със сърцето и кръвното налягане, особено ако пийвате концентрати в дните 19-21 август, когато Луната е във вашия знак. Любов: Проблемите няма да ви подминат, защото  не сте в състояние да владеете емоциите си. Ако усещате, че хармонията изоставя брачния ви живот се замислете какво зависи от вас, за да стабилизирате брака си и дали да се разделите.

ДЕВА

Работа: Във ваша полза е да се концентрирате и да отхвърлите изостаналите задачи. Работете за себе си, а не за някой, поискал помощта ви, особено за инвестиции след 13 август, когато Меркурий започва своето ретроградно движение. Здраве: Намерете време и се погрижете за себе си, ако имате хронични жлъчни проблеми, които може да се изострят през август, особено в дните 21-24 когато Луната е във вашия знак! Любов: И при вас емоцията може сериозно да навреди на личните ви отношения заради нежеланието да премълчавате критиката си към вашите близки, особено когато е безпочвена и заради отсъствията ви дори и вечер от дома. Така в един момент може да се окажете сами и изоставени.

ВЕЗНИ

Работа: Ако сте планирали ново начало, поставете го през първата половина на месеца, защото след 13 август Меркурий е вече в ретроградното си движение и забранява подписването на договори и инвестициите. Ако го сторите инатливо, загубите са за ваша сметка. Съобразете се с този факт, за да не се окажете без лев. Здраве: В началото на месеца не прекалявайте с течностите, защото Луната е нарастваща. Пазете се от проблеми с бъбреците и от възможност за образуване на песъчинка в пикочния мехур в дните 24-26 август, когато Луната е във вашия знак. Любов: Семейните да не са прибързани, защото може да забъркат такава каша, че да съсипят отношенията си. Ако сте сгрешили поднесете извиненията си, вместо да избухват спорове и разправии.

СКОРПИОН

Работа: Не бива да позволявате близки, роднини и приятели да ви използват, ако видят че се радвате на добри приходи, за да не се окаже, че сте пропилели шанса си за инвестиции, които е задължително да обмислите добре. Начинанията може да ви донесат успех само до 13 август, заради започващото ретроградно движение на Меркурий. Здраве: Не са изключени проблеми с простата при мъжете и с кръвоизливи при жените, особено в дните 26-28 август, когато Луната е във вашия знак. Любов: Склонни да спорите и да критикувате, дори и по време на лятната отпуска. Не пренебрегвайте домашните си задължения. Няма да се изложите пред съседите ако напазарувате семейно за целия месец. Така ще си спестите честото слизане до кварталния магазин.

СТРЕЛЕЦ

Работа: Научете се да прощавате на колегите и деловите си партньори, колкото и невъзможно да ви се струва, за да не съсипете бизнеса си или да се наложи да смените работата си. Забравете за договори и инвестиции след 13 август, защото Меркурий започва своето ретроградно движение. Здраве: Пазете се от обостряне на хронични проблеми с черния дроб или жлъчката в дните 1-4 и 28-31 август, когато Луната е във вашия знак. не прекалявайте с алкохола. Любов: Ако нараните половинката си и отношенията ви може да се разпаднат за миг, дори и ако имате много години семеен стаж. Търсете нова връзка, само ако дълбоко в себе си сте се убедили в правотата си, че бракът ви не е мечтания и живеете по навик.

КОЗИРОГ

Работа: Бъдете умерени, за да не се окажете извън пътеката, по която вървите. Успявате да наложите идеите си и ще получите помощ от вашите колеги, но забравете за начинанията и инвестициите след 13 август, заради ретроградното движение на Меркурий.  Здраве: Предпазвайте се от травми по време на екскурзия или почивка и от алергии заради некачествена храна, особено в дните 4-6 и 31 август, когато Луната е във вашия знак. Любов:

Ако сте семейни бъдете умерени и тактични и  вземете активно участие в домакинските задължения. Не допускайте намеса на роднини в отношенията ви, защото вредата ще е за брака ви.

ВОДОЛЕЙ

Работа: Ако имате възможност, вземете си отпуск, а ако вече сте си почивали, отхвърлете изостаналите служебни задачи и се замислете с кого е необходимо да прекратите отношенията си, за да не пренасяте проблемите в следващите месеци. Забравете за инвестициите и начинанията след 13 август, заради ретроградното движение на Меркурий. Здраве: През този месец е нестабилна нервната ви система, ако сте се преуморили. Пазете от травми вените и сухожилията си в дните  6-8 август, когато Луната е във вашия знак. Любов: Въпреки вашия консерватизъм в любовта и интимността може да залитнете в извънбрачна връзка и да се решите на раздяла, ако сте създали семейство по време на Съдбовна забрана за брак или с партньор неотговарящ на вашия интелект.

РИБИ

Работа: Не бъдете щедри, защото ще си създадете врагове заради завист, но и ще се наложи да блокирате професионалните си планове и инвестиции, които са възможни само до 13 август заради започващото ретроградно движение на Меркурий и при провал нямате шанс да предприемете положителен обрат. Здраве: Засилете задължително имунната си система и си почивайте повече, особено в дните 8-11 август, когато Луната е във вашия знак. Любов: Месецът е изпълнен с трудности, породени от странични причини и може да се окаже, че без искате сте съсипали семейните си отношения.  Не бъдете заядливи ако ви молят да помогнете в домакинството или да напазарувате. Можете да отидете семейно на почивка.

Източник: Флагман.бг, цитиран от Блиц.

Continue Reading

България

Ето каква ви е кармата, според датата на която сте се родили –

Published

on

Според  нумерологията датата на раждане  е пряко свързана с характера на човека, с неговата индивидуалност и не на последно място – с талантите му.

За да разберете в каква степен, това което правите, е вашата истинска карма , проверете какво пише за датата ви на раждане :

  • За родените на 1, 10, 19, 28 би могло да се каже, че имат усет към бизнеса, влекат ги новостите, постоянно предприемат нови планове и лесно зарязват това, което са постигнали, за да се хвърлят в неизвестното. Родените на 10 – лидери, новатори.Лесно изпадат в депресивни състояния.
  • За родените на 2 и 20 категорично би могло да се каже, че умеят да изслушват и да разбират човека срещу себе си, да поглеждат всяка ситуация и от двете й страни. Обичат хармонията и баланса. Креативни и творчески натури.
  • За родените на 3, 12, 21, 30 може да се каже, че са много талантливи. Обичат свобо дата  и независимостта.
  • За родените на 4, 13, 31 – тези хора са чудесни служители, защото стриктно изпълняват своите задължения. Може да се каже, че това са отборни играчи и не поставят собствената си личност пред благото на колектива. Издигат се бързо в служебен план. Не обичат авантюрите.
  • За родените на 5, 14, 23 – това са адаптивни хора, готови на експерименти, обичат риска. За тях подходящи са професии в областта на туризма, тъй като успешно се справят в изучаването на чужди езици.
  • За родените на 6, 15, 24 – тези хора определено имат усещане за красота и хармония. Това са истински естети, които трябва да използват тези свои качества – например да рисуват, пишат, изработват различни неща.
  • За родените на 7, 16, 25 – това са хора, които умеят да се самоанализират, перфекционисти са в това, което вършат и са много концентрирани в своите задължения. Хората, родени на тези дати, ще се справят благополучно с професии, които са свързани с преподаване, мениджмънт, журналистика, изследователска дейност.
  •  За родените на 8, 17, 26 – родените на тези дати са силни личности, често дори властни, но едновременно с това и много харизматични, с което бързо печелят доверие. Лидерските позиции биха им подхождали много.
  • За родените на 9, 18, 27 – това са борбени личности, които умеят да отстояват собствените си позиции и следват идеалите си. Обичайно хората, родени на тези дати, са привлечен най?вече от хуманитарни дейности и милосърдие. Често стават популярни.
  • За родените на датите 11, 22 и 29 се смята, че са специални: ? Родените на датите 11 и 29 са извънредно предприемчиви – те имат много добър нюх за бизнес и творчество. Непрекъснато имат нови идеи, които искат да осъществяват. ? Родените на 22 са особено посветени на работата си. Извънредно креативни са и могат да изпълнят и най?смелите си желания.
Continue Reading

България

Вдовицата на убития командос Емил Шарков проговори за новата тръпка в живота си

Published

on

За мнозина любовта е пътуване, а за други пътуванията са любов. За Милена Шаркова и половинката ѝ Лъчезар Петров важат и двете. Отношенията им започват години след запознанството им, но изживяват връзката си с трепетите на ученическа любов.

„Запознахме се около работните ни ангажименти, въпреки че се познаваме така от много години. … и изведнъж отношенията ни минават на по-приятелска плоскост и разговорите става по-задушевни”, разказва Милена пред bTV.

„Така стана, че тя беше планувала едно пътуване с дъщеря си в Италия и буквално деня след като стана ясно, че между нас ще се получи нещо. И това бяха едни 5 много бавни за мен дни. Дни, в които чаках тя да се върне, и като тийнейджъри общо взето си чатехме.

Тя ми казваше, че ходи и се крие от дъщеря си в тоалетната, за да пише нещо, което нали е много странно на годините, на които сме, да изпадаме в такава ситуация, но пък беше и забавно”, спомня си Лъчезар.

Щастието за двамата влюбени идва, след като е изстрадано. Лъчезар преминава през развод, а Милена губи обичания си съпруг – командоса Емил Шарков, който е прострелян по време на спец акция в Лясковец през март 2014 г. Излекувани от силата на любовта, двамата продължават заедно.

А отношенията им, както самата Милена казва, са като красив танц.   И двамата са страстни пътешественици и заедно пътуват из целия свят.

Сред незабравимите им екзотични обиколки са тези в Италия, Доменикана, Мексико. Любими спомени имат и от плажа Мая Бей в южната част на Тайланд, по-известен като плажа на Леонардо Ди Каприо от едноименния филм.

Забавните моменти имат и по време на пътуването им в Мексико, когато Милена приема предизвикателството да преодолее страха си от гмуркане под вода. Историята на Милена и Лъчезар доказва, че втори шанс за любовта има. И то за истинска любов.

Continue Reading

България

Мъж с коронавирус в Стара Загора, изолираха го в болницата, обявяват извънредни мерки

Published

on

В клиниката по инфекциозни болести в УМБАЛ „Проф. д-р Ст. Киркович” АД в Стара Загора е изолиран украински гражданин за наблюдение, тъй като има съмнения, че е заразен с коронавируса, съобщиха от болницата. Той е с постоянно жителство в Стара Загора, но през последните три години е пребивавал в Китай, откъдето се е прибрал на 4 февруари.

Поради еднократно повишаване на температурата и инфекциозна бдителност е хоспитализиран. Взет е носогърлен секрет за изследване на коронавирус 2019-nCoV, който е изпратен в Националната референтна лаборатория в София. Очаква се резултатът да стане ясен до 24 часа.

Continue Reading
Advertisement

Интересни

България5 дни ago

Ето каква ви е кармата, според датата на която сте се родили –

Според  нумерологията датата на раждане  е пряко свързана с характера на човека, с неговата индивидуалност и не на последно място – с талантите...

България5 дни ago

Вдовицата на убития командос Емил Шарков проговори за новата тръпка в живота си

За мнозина любовта е пътуване, а за други пътуванията са любов. За Милена Шаркова и половинката ѝ Лъчезар Петров важат...

България1 седмица ago

Мъж с коронавирус в Стара Загора, изолираха го в болницата, обявяват извънредни мерки

В клиниката по инфекциозни болести в УМБАЛ „Проф. д-р Ст. Киркович” АД в Стара Загора е изолиран украински гражданин за...

България2 седмици ago

Жена почина, докато чакаше да вземе пенсията си

Жeнa ce cтрoпoли нa зeмятa и пoчинa в пoщeнcкa cтaнция в Плoвдив, cъoбщaвa Плoвдив нaу. Трaгeдиятa ce cлучилa в клoнa...

България2 седмици ago

Явор Бахаров изчезна мистериозно

Иво Аръков, Бойко Кръстанов, Боряна Братоева, Даниел Цочев се събраха на ексклузивното представяне на новия сериал на bTV и „Междинна...

България2 седмици ago

Защо не бива да ходите до тоалетната, ако се събудите посред нощ –

Повечето от нас правят всичко погрешно и напразни опити да заспим само се довеждаме до безсъние. Късно през нощта изведнъж...

България2 седмици ago

Спипаха 21-годишната булка Миляна на дядо „на калъп“ с друг пенсионер

Cвaтбaтa нa 74-гoдишния Милoйкo Бoжич и 21-гoдишнaтa Милянa Бoгдaнoвич бeшe eднa oт нaй-oбcъждaнитe тeми в Cърбия. Двaмaтa ce oжeнихa прeз...

България2 седмици ago

Затова погребенията се правят на 3-ия ден след смъртта –

Колкото и да искаме да живеем вечно, хората са предопределени да умрат. Следователно делата с погребението рано или късно ще засегнат...

България2 седмици ago

Грипът убива наред до България ,жертвите са десетки в Румъния

Броят на лицата, починали от грип в Румъния, достигна 25 души, съобщи днес Националният център за наблюдение и контрол на...

България2 седмици ago

Европа се готви за опасна буря!

Северна Европа бе обхваната днес от силни ветрове и проливни дъждове, а метеорологичните служби от Ирландия до Германия предупреждават населението...

Made in BG2 седмици ago

4 магически места в България, които сбъдват желания

Има места в България, които притежават необяснима енергия и очарование. Места, на които веднъж докоснал се до тях, остават у...

България2 седмици ago

Отново засякоха „истинско“ сирене на пазара у нас

Агенцията по безопасност на храните е извършила проверка на качеството на сиренето в търговската мрежа. От 8 марки 3 са...

България2 седмици ago

Внимавайте: Не изплащат печалбите от билетчетата, но ги продават

Търкането на лотарийни билетчета категорично остава вече в миналото. Не само по закон, а и в съзнанието на хората. Наша...

България2 седмици ago

Очаква се опасна снежна буря да разтърси Германия

Германия се готви за буря, която вероятно ще я държи в плен в продължение на два дни. Според прогнозите стихията...

България2 седмици ago

Стив Ханке: България не трябва да приема еврото

Създаването на еврото е грешка и България не трябва да се присъединява към еврозоната. Това заяви бащата на валутния борд...

България2 седмици ago

Кой стори това? Българска изложба в Лувъра, но в отдела за „Ислямско изкуство“

Предстоящата трета българска изложба в Лувъра през лятото на 2020 година е на път да предизвика обществен скандал.  Ще бъдат...

България2 седмици ago

Сгащиха общински съветник за бракониерство

Общинският съветник от Стамболийски Атанас Мавродиев е бил хванат в бракониерство. Свидетели са подали сигнал за съмнителните рейсове, които били извършвани с...

България2 седмици ago

Ето в какви условия се търсят изчезналите баща и син, вятърът и студът са безмилостни

Трети ден продължава спасителната операция по издирването на двама туристи – баща и син от Стара Загора, които се изгубиха...

България2 седмици ago

Десетки души са в бедствие над Перущица след обилния снеговалеж

15 души продължават да бъдат откъснати в местността Върховръх над Перущица след последния снеговалеж в Родопите.  Верижната машина, която късно...

България3 седмици ago

Нови подробности за ареста на Божков в ОАЕ, сгащили го с 500 милиона, опитвал да подкупи полицаите

Българската прокуратура чака днес официално потвърждение за задържането на издирвания бизнесмен Васил Божков на територията на Обединени арабски емирства (ОАЕ)....

Advertisement

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com