Don't Miss

Батка с БМВ от Русе подивя посред бял ден! Налетя на шофьор на камион и стана наистина страшно (БРУТАЛНО ВИДЕО)

   

Скандалите между шофьори по българските пътища продължава да е един от нерешените проблеми у нас. Подобни сцени често завършват с размяна не само на реплики, но и на удари. Видео с нов такъв случай се разпространява из социалните мрежи, пише Trafficnews.bg.

На кадрите се вижда паркирано БМВ, а зад него е спрял камион, превозващ дърва. Мъж от лекия автомобил, гологлав и със слънчеви очила, е застанал пред отворената врата на камиона и крещи на по-възрастния от него шофьор. Посяга му с шамар, а след това се опитва да го удари и с вратата на камиона. През цялото това време тече разговор на висок тон, който обаче не може да се чуе добре на записа.

Агресията на мъжа от БМВ-то завършва с това, че той с ръка удря и изкъртва едното огледало за задно виждане на камиона, след което се прибира в колата. Не е ясно какво е довело до грозната сцена, станала посред бял ден. Кадрите са заснети от хора, стоящи в близко заведение, а самата публикация е направена от Русе, където вероятно се развива и действието.

                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com