Don't Miss

Браво! Току що страхотна новина за цяла България! Злато за златните момичета (Сподели с всички)

   

Невяна Владинова спечели златен медал на турнира „Trofeo Internacional Ciudad de Barcelona 2017“ по художествена гимнастика в Барселона. Отличието дойде на лента, която безспорно е най-емоционалното изпълнение на красивата плевенчанка. Самата тя споделя, че с радост чака изпълнението на лентата по музиката на Давид Бисбал „Булерия“. Невяна получи оценка 18.500 точки.

В многобоя Неви спечели сребърен медал. Първа е представителката на домакините от Испания Наталия Гарсия, с една десета повече от Владинова, а трета се нареди Виктория Филановски от Израел. В надпреварата участваха още Катсярина Халкина, Альона Дяченко, Александра Аджурджукулезе и Ксения Мустафаева.

Освен златото на лента и среброто в многобоя, Неви спечели още бронз на топка с оценка 17,800 точки. Наталия Гарсия е втора с 18.100, а победителка стана рускинята Ирина Аненкова (18.350), шампионка от младежките олимпийски игри през 2014.

Владинова завоюва и сребро на обръч с оценка 18,000 точки. На първо място се класира Ирина Аненкова от Русия с 18.450, а трета – Катерина Галкина (Беларус) с 17.650.

                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com