Don't Miss

Внимание! Ето я зловещата майка Диана! Зарибява мъже през „Фейсбук“ и после зверски ги

   

Внимание! Ето я зловещата майка Диана! Зарибява мъже през „Фейсбук“ и после зверски ги изнасилва и изнудва.

 Диана Куртева е организаторката на зловещата банда за отвличания, която бе арестувана в Бургас, съобщава „Флагман.бг“. 30-годишната жена, известна в родния си град Сливен с непрекъснатите публични скандали. Имала две деца. Второто детенце е от законния й съпруг К.Ф., който я напуснал заради ужасния й характер, но тя и след развода продължавала да го изнудва.
Според полицията е наркозависима. Хората от Сливен твърдят, че често са я виждали дрогирана, злоупотребявала и с алкохол. В основата на отвличането на 30-годишния бургазлия е именно Диана. Тя предложила на алтернативния си любовник в Сливен – 32-годишният Станислав Стоянов да „издоят” окончателно бургаския глупак.

С жертвата от Бургас тя се запознала във фейсбук, представяйки се за приятна и нуждаеща се от любов жена с малко дете. Снимките, които пращала на тираджията от Бургас, действително отговарят на образа, който тя успяла да си изгради пред наивника. В края на август тя му гостувала в Бургас и той похарчил за нея няколко хиляди лева по магазини и ресторанти. След това се прибрала в Сливен и е подготвила покушението, за да го принудят да източи дебитните си карти. Методите са били повече от жестоки – държали са лозарска ножица и са го заплашвали с рязане на пръсти, с набиване на кол, имало е и сексуални извращения.

                break } } else { }