Don't Miss

ГОРЕЩО! Нико Тупарев разкри най-тлъстия хонорар за „ВИП Брадър“! И рекордът отива при дует „Ритон“ – вижте колко ще лапнат

   

Продуцентът на „ВИП Брадър“ Нико Тупарев сложи веднъж завинаги край на спекулациите за това кой държи рекорда по най-висок хонорар в цялата история на риалити формата. Първенци в списъка се оказаха Катя и Здравко от „Ритон.

Звездното семейство живя в най-известната къща в България през есента на 2015 г и  дори стигна до финала.

„Дует „Ритон“ държи рекорда, понеже те са двама, но пък са едно семейство. Преговорите с Катя и Здравко бяха най-дългите и най-трудните“, разкри Тупарев.

Освен космическия хонорар, който продуцентът логично не споменава в цифри, изпълнителите на „Живот като на кино“ излезли „златни“ на Нова телевизия. Понеже три години дуетът отклонявал офертата да влезе в шоуто, като бонус, за участието им в сезона от преди две години, частната медия поела разноските около разточителния им концерт „Ритон в ритъма латино“ по-миналата пролет.

В момента Катя и Здравко пък са в трескава подготовка за поредния си спектакъл в НДК. На 18 октомври в Зала 1 те ще празнуват 40 години успешна творческа дейност, а в чест на юбилея им – на път е и новият албум им „Музика и любов“ с 10 чисто нови потенциални хита.

pik

                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com