Don't Miss

ГОРЕЩО! Росен Петров проговори за разделите си със Слави и Бареков! Напуснал шоуто, защото водещият бил много…

   

Росен Петров – един от най-верните хора на Слави Трифонов, който обаче преди години се отцепи от екипа му, проговори за отношенията им.

„Бяхме като братя, после не срещнах такъв човек. Напуснах го, защото когато си толкова години с един човек, се получават натрупвания в общуването. Имах амбиция. Исках да видя какво мога да направя сам. Девет години бях в „Шоуто на Слави“ всеки ден. Не се чувствам за нищо виновен пред Слави. Каквото той ми е дал на мен, това и аз съм му дал. Стоял съм до него като скала. Той – също. Ясно е, че Слави не е лесен човек. Той е властен, иззема енергия. По принцип почти винаги е песимистично настроен. Но със сигурност съм един от хората, които в момента го разбират най-добре“, заяви Петров в интервю.

С Дългия се разделили без скандал, видяли се за последен път в кабинета му, където поговорили като нормални хора.

Росен Петров обясни и дали има конфликт с Николай Бареков. „Напуснах го, защото избягах от скандала. Ако Николай е човек, който може да живее в скандал всеки ден, аз не мога.

За съжаление, в тази партия това беше ежедневие. Като влязох в парламента, нямаше кой да ми каже „Добър ден“, защото бяхме скарани с всички партии. Когато реших да напусна, не бях спал. Говорихме с майката на Бареков по телефона и двамата плакахме. В много добри отношения сме с родителите му. Никой не ми е виновен, че съм имал една представа за политиката, а отвътре тя се е оказала друга. Аз съм си грешникът.

Сам си избрах този път и сам си понесох ударите от него. А те не са хич малко. Нося си кръста. Не съжалявам за това“, споделя още Петров пред „Лов Стайл“.

ГОРЕЩО! Росен Петров проговори за разделите си със Слави и Бареков! Напуснал шоуто, защото водещият бил много...

В момента Петров пише книга за задкулисието на телевизията и политиката и води разговори с две телевизии за ново предаване, което да тръгне от есента.                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com