Don't Miss

Гарата в Мюнхен е потопена в кръв! Четирима са простреляни освен полицайката, излязоха първи версии за нападението (СНИМКИ/ВИДЕО)

   

Мащабна полицейска операция бе задействана в баварската столица Мюнхен в сутрешните часове, след като бе съобщено за стрелба на една от спирка на градската железница „Унтенфоринг“, позовавайки се на Der Münchner Merkur. Причините за инцидента все още са неясни, а появилата се информация – противоречива. Съобщава се, че полицейската служителка се е намесила заради сбиване. Докато е изпълнявала служебния си дълг, предполагаемият нарушител е отнел оръжието й и е произвел стрелба.

По непотвърдени данни жената е получила огнестрелна рана в главата. Съдбата й остава неизвестна, макар да се появиха медийни съобщения, съгласно които тя е починала. Други четирима са пострадали при рикошети.  Според друга версия стрелбата е открита, след като служителката на реда е пожелала да й бъдат предоставени документи за самоличност от хора на гарата.

Из медиите циркулира информация, че пистолетът, от който са произведени изстрелите е бил на униформената и й е отнет по време на разпра. Преустановено е движението по няколко линии на железницата, включително и на тази, която свързва града с летището, се казва в съобщение от националния превозвач „Дойче бан“. Към момента полицията твърди, че не става дума за терористичен акт.


ВИДЕО ТУК

 

                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com