Don't Miss

ДРАМАТА Е ПЪЛНА! Никол съсипа Гришо! Шерцингер цъфна пулогола и почерпена, след като Хамилтън й се обясни в любов (СНИМКИ)

   

Половинката на Григор Димитров Никол Шерцингер реши да отпусне юздите сериозно и захвърли голяма част от дрехите си на парти в Калифорния. 38-годишната певица бе гост на купон, организиран от Revolve Desert House по време на музикалния фестивал Coachella, пише Гонг.бг.

Фестът е едно от най-големите събития по това време от годината и събира знаменитости от цял свят.

Никол се облече само по бански и отгоре с мрежеста късичка рокля. Най-много от тялото й в крайна сметка прикри вързаното на кръста дънково яке. Все пак изумителните форми на Шерцингер не бяха подминати от много сластни коментари в интернет пространството.

По-късно Никол се наметна доста по-добре, за да се пази от хладните пустинни вечери, макар че пак предпочете къси панталонки. Тях тя покри с камуфлажна риза, а на кръста върза жилетка.

На купона певицата бе в компанията на бившите си колежки от Pussycat Dolls, като дамите се забавляваха доста добре, поливайки солидно събирането си.

Фриволното поведение на Шерцингер идва само часове, след като бившата й половинка Люис Хамилтън използва социалните мрежи за да й се обясни в любов.

ДРАМАТА Е ПЪЛНА! Никол съсипа Гришо! Шерцингер цъфна пулогола и почерпена, след като Хамилтън й се обясни в любов (СНИМКИ)

 

                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com