Don't Miss

Диетата на Ути, благодарение на която свали 22 кг, подлуди всички! Единственото, което той направи е

   

Диетата на Ути Бъчваров е режим,от който доста българи към момента живо се интересуват. Не отдавна той приключи участието си в Биг Брадър, пише “ За жената“.

Не успя да грабне първото място, но пък блесна пред зрителите с промяната, която успя да постигне в чисто визуален план.

Очевидно е, че готвачът е свалил много килограми, което безсъмнено кара зрителите ежедневно да се питат на какво се дължи тази скоростна промяна.

Освен с повече физическа активност, Ути е постигнал промяната и благодарение на храната, която приема дневно. Тя е много по-различна от тази, на която е залагал редовно преди време.

За да се смъкнат 10, 15, та даже 20 килограма, без съмнение е необходимо да се направят кардинални промени в стила на живот. Решението не се крие нито само в храната, нито в тренировките. Комплексно е. Бързото сваляне на непотребното се осъществява, когато двете неща се съчетаят. Ути е заложил точно на тази формула и очевидно успехът е на лице.

Диетата на Ути Бъчваров е повече от успешна

Благодарение на този уникален режим готвачът успя да свали цели 22 килограма. Успехът е внушителен. Всеки, които се бори за същото, е добре да се запознае в детайли със същността на конкретната диета и нейните правила.

В основата на забележителните резултати стои една единствена напитка. Наричат я убиец на мазнини от тялото, тъй като влиза в ролята именно на такъв и то доста успешно.

Рецептата е следната: приготвят се 800 мл вода и се изчаква до нейното кипване. След това тенджерата се премахва от огъня, за да може през това време в нея да се сложи една пръчка канела.

Веднага след канелата идва ред и на дафинов лист . В тенджерата се добавят 3 бр. Има и още една съставка, която се прибавя накрая.

Става въпрос за супена лъжица зелен чай (задължително сушен). Всичко е необходимо да се запари и да се приема от течността след нейното охлаждане. Преди това обаче тя се прецежда. Получава се отлична отвара за отслабване, която успя да помогне на Ути в тази толкова важна битка с килограмите.

За още по-силен ефект напитката се разделя на три равни части, за да се взима трикратно в рамките на деня. Първата доза се изпива сутрин на гладно, втората е малко след закуската, а третата известно време преди лягане.

Добре би било, ако отварата се пие всеки път по еднакво време, за да може тялото да привикне към промяната. Диетата на Ути Бъчваров продължава 2 седмици, а през това време приемът на напитката не бива да се прекъсва.

/ekuvai.bg                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com