Don't Miss

ЕКСКЛУЗИВНО! Ани Салич изхвърли мъжа си, сама му изнесе куфарите! Сърбинът Бранко сам в ергенска квартира (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

   

Ани Салич окончателно изхвърли мъжа си Бранко от семейното жилище и лично изнесе куфарите му в ергенската му квартира, видя фотограф на „Ретро”. Новинарката и сърбинът, чиято фамилия носи от близо 20 години, са окончателно разделени и тя е останала с децата им Лазар и Хана в просторния апартамент в кв. „Манастирски ливади”, докато продуцентът е изпъден в доста по-непрестижния „Овча купел”, където е съвсем сам.

Както първо „Ретро” писа, още преди месеци Ани и Бранко са решили окончателно да сложат край на брака си, който в последните години се превърна в нескончаема мъка и за двамата с постоянни раздели и събирания. Съпрузите са хванали по собствен път и изглежда сега новинарката на Нова телевизия е инициатор на финалното действие.

 

 

Поне това пролича от решителността, с която преди дни събра и изнесе от семейния апартамент купища вещи на Бранко, които пренесе до колата си в многобройни торби и куфари. Ани лично натовари може би последния останал багаж на някогашната си голяма любов и баща на децата й, в лъскавия си марков автомобил. Помагаха й възрастна дама и мъж на средна възраст, които според комшиите са майка й и брат й. После всички заедно, включително синът и дъщеря й, се отправиха към „Овча купел”.

Ани Салич вади куфарите ба Бранко от багажника на колата си и му ги връчва безмълвно

Телевизионерката демонстрира мускули

Скоро след като пристигнаха, от неугледна кооперация изскочи Бранко Салич по домашни дрехи. При вида му Ани мигом скочи от шофьорското място, отвори багажника и се зае да го изпразва от торбите и куфарите на сърбина. Двамата не си размениха почти никакви реплики, децата също седяха умълчани около колата и сценката приличаше на тъжен индийски сериал.

Новинарката обаче не си позволи никакви излишни емоции и с отривисти движения изхвърли целия багаж от колата си, като дори не понечи да се качи с него до апартамента и да му помогне. Вместо това побърза да изкомандва децата да се прибират в автомобила и отпраши с мръсна газ, без дори да кимне на продуцента, с когото близо 2 десетилетия дели радости и тъги.

Агонията в брака на двамата започна още преди 3 години, когато се заговори, че Бранко не е никак верен на жена си и има многобройни афери в Би Ти Ви, където двамата работеха по това време. Дори преместването на водещата в Нова тв и хилядите й предупреждения, че ще сложи край, не успяха да стреснат продуцента.

Синът и близките на Ани гледат сеир, но не се включват в операцията

Синът Лазар подкара лъскавия автомобил на майка си

Така миналата година новинарката свали дори халката си. Семейният пръстен бе неизменна част от нея, а когато колегите й започнали да я разпитват, Ани деликатно отбягвала въпросите и казвала, че е за поправка. Но вече била взела решение повече да не му прощава нито една издънка.

Затова и емблематичното лице на Нова телевизия от дълго време не е стъпвала в любимата си вила в Рударци. Според запознати двамата разделили цялото си недвижимо имущество, а къщата там останала за Бранко, докато тя запазила семейния апартамент.

 

„Той води често децата там, но Ани не е ходила от много време. Решиха да си поделят цивилизовано всичко, като Бранко много държеше да задържи вилата в Рударци. Ани е над тези неща и реши да не спори за парче земя с бащата на децата си. За нея най-важно е те да са добре и да не усетят раздялата на родителите”, казват приятели на Салич.

Източник: retro.bg                 break } } else { }