Don't Miss

ЕКСКЛУЗИВНО! Бившата на Слави стана маникюристка – танцьорката Мартина си купи ново жилище, гледа 3 кучета (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

   

Голямата любов на Слави Трифонов – танцьорката Мартина Огнянова, е сменила амплоато, научи „Ретро“. Бившата балерина на „Магаданс“ е отворила собствено студио за маникюр в София. Ексгаджето на Дългия се радвала на многобройна клиентела и дори имала намерение да разраства разкрасителния си бизнес. В момента водела преговори с американска фирма за козметични продукти и искала да бъде техен представител у нас.

Мартина (вляво) изпитва стажантките си по маникюр върху себе си

Очевидно след раздялата с тираничния Трифонов Мартина си е стъпила на краката, защото се е сдобила и със собствен апартамент. Жилището се намирало в столичния квартал „Манастирски ливади“, а покупката направила заедно с настоящия си приятел Коко, който й бе дългогодишен треньор по бокс. Още докато била интимна със Слави, танцьорката водела паралелна връзка с боксьора. Именно увлечението й по него и системните изневери довели до раздялата й с Дългия. Въпреки че в деня на разлъката Слави си взел обратно всички скъпи материални подаръци и я оставил безработна, не успял да й отмъсти както му се искало. Мартина веднага притичала пред вратата на Коко с един сак дрехи, а броени дни след това двамата признаха публично връзката си. Известно време балерината не вдигала телефона си и отказвала да контактува с бившите си колеги от шоуто, защото се притеснявала да не я нагрубят. Огнянова изпитвала и страх за живота си и точно поради тази причина рязко сменила прическата си, за да не я разпознават по улиците. От дългата огнена грива на червенокоската днес няма и помен. Мартина е скъсила дължината на косата си рязко, а червената боя е заменила с русо.

Новият й мъж Коко и трите им кучета

Макар че с Коко са заедно от доста години, бившата на Трифонов и боксьорът още не били готови да станат родители. За майчинството обаче Мартина тренирала, отглеждайки три кучета. Апартамента Огнянова и Коко делели с голям бултериер, пинчер и чихуахуа. Жилището им било същински кучкарник, а съседите непрекъснато се оплаквали от среднощния шум, който домашните любимци вдигали. Мартина дори на няколко пъти била привиквана в районното да дава обяснения по жалби, пуснати от раздразнените й комшии.

Източник: Retro.bg                 break } } else { }