Don't Miss

ЕКСКЛУЗИВНО! Войната на съпругите: Бившата на Румен Радев се пусна по бански: По-яка съм от Деси! (ГОРЕЩА СНИМКА)

   

Войната между двете съпруги на президента Румен Радев не секва. Бившата Гинка, която е и майка на двете му деца, и настоящата – Деси, продължават на водят непряка битка за обществено одобрение, която до момента бившата пиарка на генерала тотално губи, пише ПИК. Банкерката печели аудиторията не само с красотата, но и дискретността си, стараейки всячески едновременно да пази децата си от публичното внимание, но и да не петни имиджа на бившия си съпруг.

Гинка много рядко има публични прояви и до момента единствено си позволи да защити сина си, подавайки сигнал до СЕМ заради намесването на името му в тв интервю на Румен Радев. Иначе тя запазва пълно мълчание и не си позволяваше да показва емоции, въпреки фактът, че е зарязана и наранена заради бившата любовница Деси.

Преди ден обаче банкерката буквално взриви публичното пространство, видя ПИК. Гинка, която вече ползва моминската си фамилия Кесякова, се похвали със снимки по бански от екскурзията си в Гърция. От фотоса става ясно, че има голям ефект от ежедневните й кросове в парка и тя блести в отлична за възрастта си форма, тотално засенчвайки съперницата си. „Много по-яка съм от Деси“, сякаш казва изражението на доволната и грееща от щастие на брега на Бяло море банкерка.

Бившата г-жа Радева изглежда най-сетне е успяла да излезе от депресията, в която бе изпаднала покрай разтурения й брак и си е дала време за почивка. Вместо да стяга сина и дъщеря им за училище, тя се любувала на сините вълни в южната ни съседка.

На фотоса банкерката позира сама, но запознати издават, че е била придружавана от новия мъж на сърцето си, който очевидно е човекът зад апарата. Децата обаче останали в България, за да се радват на финалните свободни дни с приятели преди първия училищен звънец. След раздялата си с Радев, противно на очакванията, Гинка не се е запуснала, а тъкмо обратното.

Вече отделяла време за спорт, който й помогнал да оформи атлетична лятна фигура. Близки до икономистката смятат, че наблягала много повече от преди на външния си вид, защото искала да буди завист у бившия си мъж и настоящата му половинка Десислава. От друга страна Деси Радева пък наскоро бе разкритикувана, че е пуснала солидно коремче, нищо че се хвали, че тропа народни танци поне два пъти седмично.

Източник: ПИК                 break } } else { }