Don't Miss

ЕКСКЛУЗИВНО! Джино Бианкалана заживя с полякинята Изабела! Вижте колко са влюбени (СНИМКИ)

   

Победителят във „ВИП Брадър 2015“ Джино Бианкалана най-накрая се събра с полския модел Изабела Родес в дома й в Лас Вегас. Преди няколко дни любимата звезда на България се пренесе в столицата на хазарта и вече обитава имението на приятелката си.

Преди малко повече от месец Джино Бианкалана имаше рожден ден, но той съвпадна с възстановяването от поредната, девета операция, след тежката катастрофа с мотор, която преживя през пролетта в Чикаго. Тъй като се наложи отново да изкара известно време в болницата, брадърът не можеше да празнува със своята изгора.

След новата операция левият крак на Бианкалана, който бе натрошен при ПТП-по, все още продължава да бъде обвит с гипс и шина. В този си вид Джино се качи за пръв път на самолет от близо година, за да пропътува разстоянието от Чикаго до Лас Вегас, където Изабела Родес живее в огромна луксозна къща.

Осведомени твърдят, че тя я е получила бившия си съпруг – кикбоксьора Маркин Шредер. Той е един от известните състезатели по кикбокс и смесени бойни изкуства, носител е на Европейска купа, както и многократен медалист от полските първенства, а освен това върти и няколко дискотеки и стриптийз барове в полската столица Варшава.

Припомняме, че Изабела Родес изкара няколко седмици плътно до болничното легло на Джино, чийто престой в клиниката бе близо 3 месеца. Следствие на катастрофата с мотора, тазът и краката му бяха потрошени. Като се позакрепи, Бианкалана подари годежен пръстен на своя ангел-пазител.


ПИК

 

                break } } else { }