Don't Miss

ЕКСКЛУЗИВНО! Засукана българка заби най-скъпия футболист в света

   

Засукана българска красавица заби доскорошния най-скъп футболист в света Гарет Бейл.

Заварката станала в тузарския испански курорт Марбея. Според „Топспорт“ пищната нашенка, добрала се до звездата на „Реал“ (Мадрид), който се води щастливо женен с дете, е дъщеря на български бизнесмен и се казва Мирослава.

Гарет Бейл решил да отпусне края и да се отдаде на развлечения в Марбея. Шокиращо той не взел със себе си жена си Ема Рийс Джоунс и малката им дъщеря Алба Вайлет, а предпочел компанията на засукани мадами. Тогава на хоризонта се появила българката Мирослава – дъщеря на богат бизнесмен, която се забавлявала със свои приятелки.

Нашенската хубавица успяла набързо да свали уелсеца, а когато й подшушнали, че си има работа до скоро  най-скъпия футболист в света, приложила всичките прийоми в свалките, които й били известни. (Продаденият за 100 милиона евро от „Тотнъм“ в „Реал“ (Мадрид) бе най-скъпият футболист, до преди няколко месеца, когато Манчестър Юнайтед плати малко повече от 100 милиона за Погба. )

Бейл бързо паднал в капана и се предал на напъните на напористата девойка. „Стана заварката“, хвалела се Мирослава на приятелките си, които я гледали завистливо. Уелсецът се увлякъл по мацката и почнал да я обгрижва, наливайки й скъпи питиета и поднасяйки й всякакъв род ядки. За да не бие съвсем на очи, си говорел и с другото момиче, което било около тях, но погледът му бил все към Мирослава.

Аферата на футболиста с мацката бе уловена от бдителни папараци и това може да му донесе сериозни главоболия в семейството. Жена му Ема Рийс Джоунс има имидж на тиха и затворена и изобщо не се вписва в клишето за футболните съпруги. Сега обаче щяла сериозно да му трие сол на главата и повече да не го пуска да гуляе сам по курорти, категорични са приближени до семейството.

Бейл минава за един от най-сериозните и улегнали футболисти. Неведнъж той е казвал, че предпочита да се радва на семейния комфорт заедно с любимата си и малката им дъщеря, отколкото да гуляе по купони. Затова и появата му в Марбея веднага предизвика слухове, че може нещо да се е пропукало в семейния уют. Свалката с българката Мирослава пък наляла допълнително масло в огъня и даже се прокрадна предположението, че може би предстои развод в една от най-стабилните футболни фамилии.                 break } } else { }