Don't Miss

ИЗВЪНРЕДНО! Канадският посланик разби Корнелия Нинова за СЕТА

   

„В контекста на настоящата предизборна кампания в България, сме забелязали голяма доза погрешна информация, която циркулира относно СЕТА“, посочва посланикът на Канада в България Кевин Хамилтън в писмо до всички политически партии у нас.

Както ПИК информира многократно срещу търговското споразумение между ЕС и Канада най-остро скачат от БСП и конкретно лидерът на социалистите Корнелия Нинова. Тя непрекъснато повтаря като папагал тезата, че СЕТА ще загроби България и обяснява как сме длъжни да наложим вето в Брюксел.

„В частност, сме станали свидетели на няколко подвеждащи, неточни и насмешливи коментара от страна на определени кандидати и представители на политически партии относно потенциалното въздействие на СЕТА върху България по отношение на ГМО селскостопанството, хранителните стандарти и безопасност, правата на работната сила и механизмите за разрешаване на диспути“, допълва още посланик Хамилтън. В посмото си той прилага пакет от информация по темите, за да разсее погрешните възприятия на определни политически представители у нас.

„СЕТА поставя нови стандарти за прогресивните търговски договори, които създават нови работни места, дават повече избор на потребителите и защитават, както работодателите, така и заетите“, коментира още Кевин Хамилтън. Той подчертава важността на това българските граждани, както и всички граждани на Европа и Канада да разполагат с фактите за това важно споразумение.

ПИК

                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com