Don't Miss

ЕКСКЛУЗИВНО! Първата звезда, която влиза във „ВИП брадър“ е ясна, ще припаднете от смях! (СНИМКИ)

   

След по-малко от месец в родния ефир ще стартира едно от най-коментираните родни риалити предавания – „ВИП брадър“. Шумът около шоуто е огромен и вече всички се питат кой ще влезе в звездната къща. Без спекулации можем да кажем, че името на първата звезда, част от родния елит, е известно. Няма да крием повече и ви съобщаваме, че става въпрос за Мегз. Скандалната дизайнерка, която напоследък счупва тъпометъра, както се изразяват потребители на социалните мрежи, генерира огромен интерес и вероятно това е причината да бъде привлечена от Големия брат.

Преди месеци тя участва в „Черешката на тортата“, където направи истински форур, чупейки щраусови яйца с бормашина. Още тогава всъщност се заговори, че именно тя може да е част от новия сезон на хитовото звездно риалити, което тази година ще се проведе под надслов за любовта. Както вече е известно, освен Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева, към екипа на предаването като ко-водещ се присъединява и Миглена Ангелова. Устата червена дама със сигурност ще провокира участниците с хапливи въпроси и ще вдигне градусите на напрежението в Къщата до максимум. Самата мадам „Искрено и лично“ преди часове публикува интересен текст в социалната мрежа, с който приканва всички да застанат пред мониторите и да не изпускат и миг от предаването, от което отново ще е част. Ето и думите й: „Новият сезон на Big Brother Bulgaria е посветен на Любовта. Благодаря на всички познати и непознати приятели за Любовта, която ми дадохте не само по време на сезона, но и за Любовта, която получавам до днес! Признателна съм ви. Снимам се, давам автографи – не се притеснявайте да искате. Радвам се за мотото на новия сезон на VIP Brother. Безспорно, за Любовта човечеството е събрало много материал. И разполага не само с истини, но и с твърде много объркващи го клишета. Честно казано, мисля, че клишетата са повече. Да не говорим за използването на Любовта като прикритие за обикновените дребни ежедневни манипулацийки в стил „психо садо-мазо“ отношения: докажи ми, не показваш, ама длъжен си и т.н. Това винаги ми действа като червено парцалче в муцунката.  Ще се радвам в новия сезон на предаването да проследим разграничаването на Любовта от сурогатните й варианти. Би било полезно :)

Така, че – успех Big Brother Bulgaria!“

Освен Мегз, която е първата родна звезда, за която вече е ясно, че ще прекрачи прага на Къщата, се говори, че част от шоуто ще стане и още един стар познайник на продуцентите – Емануела. Певицата не отрича твърдението и дори популяризира новини за влизането си в Къщата в профила си в социалната мрежа. Прозорливи зрители подозират, че продуцентите отново ще заложат на скандали, за да вдигнат рейтинга си. БЛИЦ припомня, че през миналия сезон точно фолк фурията бе в центъра на най-големите трусове във „ВИП брадър“. Очаква се в Къщата да бъде привикан и някой от екс мъжете на изпълнителката на „Почти перфектен“, а защо не и самият Димитър Динев?

От доста време се шушука, че част от шоуто ще бъде и една международна звезда – едрогърдата Майра Хилс. Изненадите наистина тепърва предстоят.

/БЛИЦ                 break } } else { }