Don't Miss

ЕКСКЛУЗИВНО! Радан Кънев пиян като кирка в столичен хотел

   

Радан Кънев се е отдал на разгулен живот, откакто не участва пряко във властта, пише „Ретро“. Преди дни провалилият се реформатор се напил като казак в един от най-елитните и скъпарски столични ресторанти „Капитан Кук” в хотел „Маринела”. Кънев отишъл в заведението още по светло и откарал на маса почти цял работен ден.

Сервитьорите станали на луди калинки, защото през 15 минути сервирали нова бутилка марков алкохол на прежаднелия Радан и неговите приятели, които пресушавали чашите си като на състезание по надпиване. Освен това Радан не се стараел да спазва изобщо правилата за етикеция, които са задължителни за вечери по такъв тип изискани места. През цялото време се смеел гръмко и водел разговорите си, изпълнени с мръсни вицове и случки, на висок тон – така че да го чуват и останалите клиенти на заведението. В края на гуляя реформаторът бил зачервен, сякаш се е пекъл без слънцезащитен крем на августовското слънце. Ставайки, едва не паднал върху претрупаната с чинии и посуда маса и с особени усилия се добрал цял до изхода, разказват възмутени столичани.

Алкохолната зависимост на Радан не е ново явление. Лидерът на ДСБ злоупотребяваше с чашката още докато се подвизаваше като народен представител в предишния 43-ти парламент. Тогава наследникът на Иван Костов редовно топлеше сепаретата на един от най-посещаваните нощни барове в района на НДК, където неведнъж персоналът и редовните клиенти на нощния клуб са го виждали да връзва кънките след прекомерна употреба на уиски.

/Retro.bg
САМО В ПИК И "РЕТРО"! Радан Кънев пиян като кирка в столичен хотел
/ПИК
                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com