Don't Miss

ЕКСКЛУЗИВНО! Стоян Алексиев проговори за секс сцените със студентката

   

Похотливият 66-годишен актьор трепери от жена си, оплита се в жалки обяснения!

Смехотворно и жалко обяснение, което приляга повече на сгазил лука тийнейджър, но не и на мъж на 66 години, даде актьорът Стоян Алексиев за скандала на годината – порносцените, които разигра с младата си любовница, актрисата Ивана Бобойчева, на метри от Народния театър „Иван Вазов“.

Професор Генадиев от „Откраднат живот“ бе изловен от фотографите на „Ретро“ в брутални секс сцени с 22-годишната си приятелка, която е четвърти курс в НАТФИЗ. Разкрепостеното поведение на семейния мъж с три деца стигна до там на пъпа на София да бърка в бельото на момичето.

„С мои млади колеги правихме фотопроби за кинопроект“, гласи абсурдното обяснение на актьора ветеран и плейбой за секс сцените и инспекцията в интимните части на студентката насред София. – Участваха и папараци. Не знаех, че някъде са се скрили и ни снимат и истински“, заяви Стоян Алексиев пред „Телеграф“ в опит да замаже мегаскандала.

По-нататък в своя защита актьорът твърди, че снимките са правени преди месец, което е откровена лъжа. Студентката Ивана Бобойчева, която може да е внучка на Алексиев, очевидно добре се е справила с „фотопробите за кинопроекта“ и е дала всичко от себе си, вижда се на срамните снимки, които са правени миналата седмица.

Фотосите, които разтърсиха арт средите, социалните мрежи и всички медии, обяснимо, са потресни и за съпругата на актьора – рускинята Надежда Алексиева.

Наскоро двамата се завърнали от морето, където изкарали кратка ваканция, научи ПИК. „Става въпрос за проект, който разработваме, а не за истинска история“, допълни екранният проф. Генадиев. „Явно за този кинопроект знае само и единствено Стоян Алексиев. Горкият, изпаднал е в паника и явно се е чудил какво да измисли, но обяснението му е твърде смешно“, коментираха шокирани колеги на тв звездата от Народния театър, според които унизената му съпруга Надя ще му „стопи лагерите“.

Снимачен екип около целуващата се двойка изобщо не имало, категорични са фотографите на „Ретро“./pik

                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com