Don't Miss

ЕКСПЛОЗИЯ В БОКСА! Джошуа с уникален „подарък“ към Кобрата – Пулев в епичен бой за Световната титла! Ще сбъдне ли Кубрат голямата мечта – препятствието е отвъд лимита (СНИМКИ + ВИДЕО)

   

Кобрата Пулев е официален претендент за титлата на Международната боксова федерация. Поясът е в Антъни Джошуа, а това което чака Кубрат е епично. Най-важният мач в кариерата на Пулев се задава. Кубрат вече се би за короната при свръхтежките с Владимир Клично, но допусна тежка загуба.

Липсата на опит при подписване на договори за срещи от подобен ранг, присъствието на велик шампион като опонент, редица фактори наклониха везните към загуба на Кобрата в първия му бой за титла.

Вторият предстои. Вариантите са два.

1. Антъни Джошуа да склони за бой с Кубрат Пулев. В чужбина обаче сочат, че подобен мач не е сред приоритетите на Ей Джей.

2. Овакантяване на колана от Джошуа и служебно назначаване на съперник на Кубрат.

Двубой на Антъни и Пулев ще е огромна възможност за Кобрата. Шанс да победи вече легендарен боксьор и при всички положения да участва в среща, приковаваща вниманието на милиони фенове.

Овакантяване на титлата – подарък за Кобрата? Възможност за лесно взимане на шампионския пояс? Категорично – НЕ.

При това развитие, логично е Пулев да се изправи срещу следващите в ранглистата на Международната боксова федерация. А в нея положението е жестоко откъм конкуренция.

След шампиона Джошуа и претендента Пулев се нареждат:

Владимир Кличко. 41-годишен легендарен шампион. 64 победи и само 5 загуби в кариерата на украинеца, включително убедителен успех срещу Кобрата.

Карлос Такам. 36-годишен камерунец, боксьор, който има всички качества да претендира за титлата. Над 30 победи и едва 3 поражения за Такам на ринга. Карлос води епични битки с Александър Поветкин и Джоузеф Паркър, но губи и в двата мача, сега е решен да стигне до шампионски пояс.

Дейвид Хей. Емблематичен шампион. 28 успеха и 3 загуби за 36-годишния великобританец. През 2011-а година Хей и Влад Кличко правят един от най-запомнящите се двубои в историята на бокса. 12 рунда здрава битка, а Владимир печели след съдийско решение,

Луис Ортиз. 38-годишен кубинец, който носи прозвището Кинг Конг. Прякорът не е случаен . 29 мача, нито една загуба, почти всички успехи идват след нокаут.

Кобрата Пулев вече е сред най-големите български спортисти в историята. Предстои да се види дали Кубрат ще остави и огромна следа в световния бокс.

Родният любимец е изправен пред мач за корона при най-тежките. Джошуа, Кличко, Такам, Хей, Ортис – основните конкуренти на Пулев за пояса са впечатляващи. Асовете и техните щабове биха направили всичко възможно за победа срещу Кубрат, при бой за колана.

Нокаутьори посягат към славата, а Кубрат ще трябва да е готов за гладиаторска битка от най-високо ниво – ако иска да сбъдне мечтата си в спорта – българин да е световен шампион при свръхтежките.

На Пулев ще е нужна сила и воля, каквито той е доказал, че има. И подготовка отвъд лимита. А успехът – той е толкова близо, колкото и далеч.

Източник: ПИК
                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com