Don't Miss

Ето кой разби брака на Гала и Косьо Будев! Известна дама е замесена…

   

Водещата на „На кафе“ Гала призна, че след 11 години връзка все още е лудо влюбена в партньора си Стефан. Двойката не иска да регламентира отношенията си с подпис, защото вече имат по един брак зад гърба си и са наясно, че сватбата не променя ангажимента и грижата им един към друг.

„Не мога да кажа, че го обичам повече от детето си, но повече от себе си, да, със сигурност го обичам. Няма ден, в който той да не ми пусне мил есемес преди ефир. Стефан е човек, който много чете и пише много хубаво“, признава Гала.

Двамата започват да общуват, след като той й пуска есемес по погрешка. Тогава Гала е на вечеря с вече бившия си мъж Константин, Кремена и Маги Халваджиян. Именно стилистката, която е и най-добрата й приятелка, я навива да отговори по-закачливо, и така се отключва комуникация от шест месеца, докато стигнат до първа среща, пише „Монитор“.

Като своя най-голям учител в живота тя определя дъщеря си Мари, която в момента е студентка по журналистика и е влюбена в сина на друго лице на „На кафе“ – Джуджи.

„С Константин се познават от деца и тяхната история просто се случи. Той й е първо гадже, вече година са заедно, и я гледам как за някакви супер дребни неща реагира така сякаш са съдбовни и генерални, и се възмущава! Казвам й „Млади сте, влюбени, живейте си живота, как може за такива глупости да правиш драми“, разказва Гала.                 break } } else { }