Don't Miss

ИЗВЪНРЕДНО! Горещ репортаж от къщата на спасения с огромен откуп Адриан Златков – охранители пазят семейството на отвлеченото момче (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)

   

ПИК TV тръгна по следите на завърналия се жив след отвличането Адриан Златков, който е син на богат бизнесмен и собственик на автокъщи за коли втора ръка, след като бе открит изоставен на 20 км от Панчерево от случайни граждани. Какво става в дома на оцелелия младеж, какъв откуп е плащан, за да бъде пуснат, какво си говорт съседите, има ли шанс самият той да проговори за събитията, след като 10 дни никой не знаеше къде се намира и какво се случва с него?

Пред къщата на семейството вече има частна охрана, а баща му Тони отказа за застане пред камерата, но разкри преди ПИК TV, че вече и той и близките му ще се движат само с гардове. Той разкри още, че по-рано днес синът му е бил разпитван от разследващи в дома им, тъй като момчето не желае да напуска къщата, където цялата фамилия се е барикадирала, видя още репортер на ПИК TV.

Припомняме, че по-рано днес стана ясно, че момчето е освободено след като баща му е платил откуп. Златков заяви, че става дума за много пари – над 1 милион лева, но не пожела да каже точно колко. Както ПИК съобщи първо още снощи, собственикът на „Софавто“ само е водил преговори с похитителите и е платил исканата от тях сума. Той е предпочел да спаси детето си, като плати за отвличането, вместо да рискува здравето му. Той дори благодари на похитителите, че не са наранили сина му и той не е бил жертва на никакво насилие.

 

/ПИК

                break } } else { }