Don't Miss

ИЗВЪНРЕДНО! Кличко с уникален „подарък“ към Кобрата – Пулев в епичен бой за Световната титла! Ще сбъдне ли Кубрат голямата мечта

   

Кобрата Пулев е официален претендент за титлата на Международната боксова федерация. Поясът е в Антъни Джошуа, а това което чака Кубрат е епично. Най-важният мач в кариерата на Пулев се задава. Кубрат вече се би за короната при свръхтежките с Владимир Клично, но допусна тежка загуба.
Липсата на опит при подписване на договори за срещи от подобен ранг, присъствието на велик шампион като опонент, редица фактори наклониха везните към загуба на Кобрата в първия му бой за титла.
Вторият предстои. Вариантите са два.
1. Антъни Джошуа да се бие с Кубрат Пулев при отказ на Кличко за реванш.
2. Овакантяване на колана от Джошуа и служебно назначаване на съперник на Кубрат или предварителна договорка за мач между британеца и Пулев след реванша на уотфордския боец с Кличко.

Всички големи специалисти смятат, че Кличко не може да се подготви за краткото време до 28 октомври, това е датата за която екипа на Джошуа запази стадиона в Кардиф за следващия голям мач.

Днес се появиха и снимки, които напълно подкрепят теорията, че Кличко сериозно мисли да не приема тежкия реванш Джошуа и по този начин да направи подарък на Кобрата, който ще може да се бие с шампиона още през октомври.

Има шанс за Кобрата! Вижте какво прави Кличко

На снимката Кличко е на плажа във Флорида с двегодишната си дъщеря Кайя-Евдокия. Вижда се, че двамата се забавляват и се чувстват щастливи. Възможно е жената на Владимир да го е накарала да размисли за мач с Ей Джей, който може сериозно да нарани Кличко. След легендарния мач на Уембли украинецът е имал нужда от множество лекарски интервенции, като близо 10 дена е бил под наблюдение за сътресение на мозъка.

От офиса на Кличко обявиха, че на 27 май ще дадат официална пресконференция на която да заявят дали ще приемат реванша.

Според букмейкъри шансовете за мач реванш са 50/50.

                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com