Don't Miss

ИЗВЪНРЕДНО! Кубрат Пулев получи своя голям шанс! Мирише на кръв – Кобрата излиза срещу…

   

Кобрата Пулев получи своя голям втори шанс. През зимата на 2014 година непобеденият до тогава Кубрат се изправи срещу Владимир Кличко. Влад нокаутира Пулев в Хамбург, а сега Кобрата ще може да се реваншира на най-високо ниво. Пулев излиза в сигурен мач за световната титла.

„В момента с Антъни сме в такава позиция, че единственото, което можем да направим е да планираме мача с Владимир Кличко. Бъдещето на Джошуа е ясно, що се отнася до предстоящите му два боя – Кличко и после Пулев през пролетта на следващата година“, каза Еди Хърн пред „Скай Спортс“.

Промоутърът на Ей Джей разкрива каква е ситуацията на върха на Международната боксова федерация. Хърн е уверен в победа на Антъни срещу Влад в реванша. За Пулев пък ситуацията е ясна – в началото на следващата година ще получи шанс да влезе със златни букви в историята на световния спорт. Възможност да нанесе първо поражение на Ей Джей или да вземе реванш от Доктор Стоманен чук. От Пулев сега се очаква да бъде в топ форма за задаващия се епичен за него мач.                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com