Don't Miss

ИЗВЪНРЕДНО! Ситуацията във „ВИП Брадър“ стана нетърпима! Алфредо Торес едва не се самоуби заради наглата Мегз

   

Истински прецедент в цялата история на „Биг Брадър“ в България поднесе настоящият звезден сезон. Или по-точно – направи го първият кубинец в риалати формата, Алфредо Торес. Хореографът направи опит за бягство от Къщата край Нови хан, бесен на нетърпимата обстановка във временния му дом, отровена от капризната дизайнерка Мегз.

Същата саботира седмичната мисия, като отказа да носи одеждите на монаси от манастира Шао Лин, за да може да навлече собствените си дрехи с цел тяхната реклама, възползвайки се най-нагло от предоставения й телевизионен ефир с милионна зрителска аудитория.

Към саботажа на Мегз се присъедини и Сашка Васева, която пък отказа да вие като куче, за да не бере срам синът й пред съучениците си. Заради Васева и личния интерес на Миглена Каканашева, пострадаха всичките звезди. Биг Брадър наказа съквартирантите като отне храната им, козметиката им, достъпа до спалнята, прибра куфарите с дрехите им и за капак – спря захранването на електричество в Къщата до края на формата.

Като видя накъде вървят нещата, Сашка все пак се пречупи и за да не бъде линчувана от останалите, в крайна сметка изпълни своята част от мисията. Въпреки горещите й молби и горчиви сълзи Мегз да я последва, опърничавата дизайнерка отново отказа. „Ти се ненормална, ти не си за тука, бе, момиче?“, изригна Цуни.

Алфредо Торес се опита да защити вироглавата дизайнерка и нарече звездите „Малопишковци“. След което им пожела „Лека нощ“ и използва капандурата в покоите на Сашка Васева, специално монтирана, за да може фолкзвездата да не изпада в клаусрофобията си, и демонстративно се спаси от изпълнената с жлъч и мерзост къща.

Наложи се Цуни и Даниел Златков да преследват кубинеца по покрива и с 300 кандърми го върнаха в Къщата.

Така стеклите се обстоятелства, на Каканашева й дойде акълът и след като за една бройка Алфредо не загуби живота си, падайки от високо, се съгласи да облече монашеските дрехи.

Естествено, Мегз, изпадна в типичния й истеричен рев и каканижене, които е трудно да бъдат описани с думи…

pik                 break } } else { }