Don't Miss

ИЗВЪНРЕДНО! Терорист заплашва с убийство премиера Борисов през новинарски сайт (СНИМКА)

   

Открити заплахи за убийство на министър-председателя Бойко Борисов се разпространяват свободно в сайтове на олигарх, пише ПИК. „Терористите, които си отглеждат в медиите на олигарха, вече отправят открити заплахи“, споделя потребител пред медията ни, който забелязал шокиращия коментар в сайта „Дневник“.

Става дума за статията: „НСО: „Качваш се в наш Мерцедес и си пътник“ или социалните мрежи за колата на Панов“. В коментарите под материала шокиращо впечатление прави този на Алиен Ариан, който пише: „Аз се сещам за 27 причини лично да очистя Бойко Борисов и кликата около него и имам само 1 да не ми пука от това, че ще го кажа публично, но ако до края на август този клоун не се е изнесъл от континента ще се жертвам в името на собственото си удоволствие.“

Въпреки очевадните заплахи за убийството на премиера на България, скандалният коментар не е премахнат от администраторите в сайта. Нещо повече, още по-скандален факт е, че написаното на Алиен Ариан е харесано от други двама посетители на сайта.

Източник/автор: ПИК                 break } } else { }