Don't Miss

Иван Ласкин размаза Николета Лозанова: Тя е тъжен сафрид, през чийто чатал може… БРУТАЛЕН Е!

   
Иван Ласкин приравни Николета Лозанова със земята, оприличавайки я на съчетание между сврака и хлебарка и изтъквайки, че има лицеизраз на тъжен сафрид. Директният актьор определено разсмя абонатите на фейсбук с циничната си публикация, която събра хиляди лайкове.

Ето го и цялото изказване на Ласкин:

„ТВ е изпълнено с фолкХлор. Баси простаците зорлем ни забиха в кенеФира. Думи нямам. Но, нищо-дебилите са постоянно забавление за мен. Гледам Папапростаци (заради собствена забава), и си мисля, че през чатала на водещата, която има лицеизраз на тъжен сафрид, може със скок да мине котка захапала франзела.

Напряко. За гласа на водещата няма какво да кажа. Чувайки го, имам чувството, че слон е настъпил гларус. Това е тембъра на този пластмасов миндил Никлозета. Което, разбира се, че забавлява моята компанията, която в щур смях се подиграва на Никлозета. Как е възможно това съчетание между сврака и хлебарка някой до му дава ефир? Криси, тебе знаеш, че те харесвам…ама, бегай от тая плесен. Ти си сериозен журналист“.

Както БЛИЦ съобщи, в интернет гръмна и петиция срещу задните части на плеймейтката. Напоследък бившата на Божинов всекидневно залива социалните мрежи с голотиите си и това явно е омръзнало на голяма част от родното общество.

Източник: e-novini.bg                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com