Don't Miss

Искате тяло като на Преслава?! Ето как да го постигнете! Певицата разкри хранителния си режим!

   

Преслава се разкри… След дългите спекулации ,които никога не стихвах покрай една от най-големите звезди на поп-фолк музиката , най-после се разкри каква е тайната диета ,с която Преси свали над 20 килограма и то за отрицателно време. За всички е ясно,че тя изглежда дори плашещо след драстичното си отслабване. Не веднъж е коментирала,че не е нито болна,нито анорексичка,а просто се ограничава.

Певицата коментира,че се харесва много повече вталена, въпреки че почитателите ѝ дори я плюят ,че е станала грозно слаба, защото тя наистина не прилича на себе си от преди. Тежи около 50 килограма, а всички знаем в началото на кариерата си как изглеждаше … Тогава тежеше над 70. Изпълнителката на хита” Дяволско желание” дълго бе критикувана заради външния си вид,даже бе обиждана и сравнявана с прасета и какви ли още не дебели животно,но все пак влезе в сърцата на хората с уникалният си глас.

Тя разкри,че именно тези подигравки са я мотивирали да отслабне и ето каква е тайната ѝ. Любимката на хиляди поп-фолк маниаци сподели,че не спазва никаква диета,а просто се ограничава в това с какво и кога се храни. Разказа как вечер или хапва нещо много леко, и то до 19 часа,или не хапва нищо.На скоро спомена някъде ,също вегетарианка,което има огромно значение за свалянето на килограми. Факт е ,че през последната година наистина смъкна над 20 килограма.

Много от аудиторията спекулира,че изобщо не било от диетата ,а от прекаленото „предрусване” с наркотици,както се писа не веднъж. Това ,обаче,изобщо не трогна певицата и тя отрече на 100% ,че взима някакви стимуланти и наркотични вещества. Нека не забравяме,че нощният живот и недоспиването играят важна роля за здравето и организма на човек,а на всеки е известно,че фолк фуриите купонясват по цели нощи в клубовете и работят по проектите си през деня.                 break } } else { }