Don't Miss

Кошмарът е голям! 14-годишната Вики почина, а малко след това стана ясно, че тя е

   

Кошмарът е голям! Никои не ще такава съдба, това е ужасна трагедия толкова красива и млада! 14-годишната Вики почина, а малко след това стана ясно, че тя е.

 14-годишната руска моделка Влада Джуба,която припадна на модния подиум в Китай, а малко по-късно почина, може да е издъхнала от биологична отрова. До този извод са стигнали руските експерти, изследвали тялото на момичето, съобщава   Mash и Блиц.

Тялото на момичето бе транспортирано в Русия от Шанхай преди няколко дни. Произходът на отровата все още не може да бъде определен. Специалистите отбелязват, че момичето може да е ухапано от някакво смъртоносно опасно насекомо, да е яло нещо или да е отровено умишлено.   Назначени са нови експертизи, които трябва да установят точната причина за кончината на тийнейджърката.

За смъртта на Влада бе съобщено в края на октомври. Момичето почина в една от болниците на Шанхай при много странни обстоятелства.

Рускинята лежа два дни в реанимация с много висока температура. 14-годишната рускиня работела като модел.  Имала договор с местна агенция. В медиите се появи версия, че момичето може да е починало от менингит. Майката на Влада пък разказа, че детето й работело много и се оплаквало, че е много уморено.

                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com