Don't Miss

Кървава драма! Бивша манекенка уби известен актьор и водещ, след това и тя се прости с живота си (СНИМКИ)

   

Истинска драма като от зловеща любовна история разтърси Турция. Доскорошната манекенка и водеща Филиз Акер се самоуби, след като малко преди това със същото оръжие е застреляла бившата си половинка – известния и популярен актьор и водещ Ватан Шашмаз. За това съобщи турското издание Hurriyet.com. Драмата се е разиграла снощи в хотел Конрад на брега на Босфора, където била отседнала бившата любовница.

Ватан Шашмаз бил повикан от нея и отишъл в стаята й, за да разговарят. Бившата манекенка била в лобито с приятели и им казала, че ще се качи за малко до стаята си. Тя обаче се забавила, затова те се качили да видят какво се случва. След като вратата, която била заключена, била разбита от служители на хотела, там се разкрила страшната гледка на двата трупа, лежащи в локви кръв. Според експертизата Ватан е бил застрелян с четири куршума, а Филиз се простреляла в челото със същото оръжие.

Няма арестувани. Разследването сочи, че убийството е с любовни мотиви. Близки на двойката разказват, че Филиз не могла да преживее раздялата и изпаднала в маниакална депресия и се заканвала, че ще го убие, ако не се раздели с жена си.

Мениджърът на убития твърди, че Ватан се оплаквал от маниакалните прояви на Филиз.

Ватан се ожени преди две години. В момента жена му е бременна в четвъртия месец.  Според друга версия мотивът за убийството може и да е различен. Говори се, че Филиз Акер дала на Ватан Шашмаз заем от 1 млн. долара, за да инвестира в съвместен проект, но той профукал парите и не й ги върнал. Погребението на актьора ще бъде във вторник.
Blitz.bg                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com