Connect with us

България

Майката на Мегз: Меги едва оцеля в страшен инцидент, много тормоз изживя

Published

on

Откакто е прекрачила прага на звездната ВИП къща, дизайнерката Миглена Каканашева показва, че остротата на характера и принципите й се превръщат в абсолютен щит срещу всевъзможни провокации. Въпреки крехката си физика Мегз изненадва със силата на себеотстояването си. В някои от реакциите се чете дълбока психология.

Често обаче, се случва да понася атаки на повърхностно ниво – основно заради бързото си говорене. А знаем, че в „Брадъра” почти винаги нищо не е такова, каквото изглежда. Затова потърсихме най-специалния човек в живота на Мегз – нейната майка, за да разберем истината зад монтажа в шоуто.

В пределно емоционален разговор Магдалена Каканашева споделя истинските причини за това Меги да остава често неправилно разбрана и от съквартиранти, и от зрители. А от откровенията й някои със сигурност ще ги заболи… съвестта! – Започвам с това, което ескалира наскоро силно възмущение в Мегз – думите, който шеф Петров повтори, след като чу Джулиана Гани да казва, че в изблик на напрежение дъщеря ви дори ви е посегнала на път към Пловдив (след края на едно друго шоу „Черешката на тортата”). Какво стана всъщност тогава?

– Благодаря ви, че ме питате лично за това, защото просто съм много възмутена от това, което чух и видях. Първо – това е най-голямата лъжа, която съм чувала в живота си. Второ – Меги изобщо не е била с нас в колата, когато пътувахме след края на „Черешката”. В колата бяхме аз и майката на Джулиана Гани, която аз закарах до Пловдив, въпреки че пътят не ми минаваше оттам. А Меги остана в София. Не знам каква е тази наглост, какво е това нещо…

И каква е тази майка, която говори такива лъжи на детето си?! Недоумявам. Крайно съм възмутена! Да не говорим, че от пътя София – Пловдив аз през цялото време мълчах, а тя разказваше живота си. Не й прави чест, но и не искам да коментирам. Просто по едно време все едно се задушавах, исках по-бързо да стигна Пловдив, защото мен личният живот на хората не ме интересува. Сега ми стана наистина много обидно. Много грозна сцена!

– А какво усещане се наслагва във вас, когато гледате Миглена – като реакции, нагласи, поведение в различните ситуации в Къщата? – Изобщо не съм изненадана от нейното поведение. Тя е това, което показва – при нея няма игра. Когато реши, че нещото, което прави, е най-правилното, тя го отстоява докрай. И в нормалния живот е такава.

– Наблюдавайки отстрани, каква според вас е целта на продуцентите спрямо образа на Мегз предвид високия процент на монтаж в такъв тип формати, след който всеки може да изглежда всякакъв?

– Създават й определено много противоречив образ. В някои моменти я представят като милото и добро момиче, с едно такова детско реагиране и излъчване, а в следващия момент тя е представена като пределно конфликтен човек. Вероятно това е и смисълът на предаването – конфликти за висок рейтинг, а продуцентите са наясно какво му харесва на българина.

Нали сме сеирджии – значи сме пред телевизорите, когато има панаири, скандали, разправии. А явно има и много такива моменти, които са скрити от зрителя, а когато той не е видял всичко, няма как да знае с точност каква е Миглена като образ. Виждам, че има наслагване в посока на нейни отрицателни черти. Но това не е тя.

– А каква е Меги в живота, когато ситуациите не са монтирани грижливо? – Миглена не е конфликтна личност. Тя никога не би наранила или обидила някого, освен ако в конкретния случай той не е направил нещо лично спрямо нея. А под „лично” имам предвид Мегз – нейната работа.

Нея тя брани със зъби и нокти. Няма да го приеме чак толкова навътре, ако я обидят на личностна основа, колкото ако засегнат бранда и самата фирма. Тя се припознава в Мегз, това е истината. – А къде остава личността й в такъв случай? Когато влезе в Къщата, тя каза, че почти не си е позволявала да бъде Миглена, защото е била повече Мегз – тази, която е устремена в бизнеса и професията.

– Остава в сянка. По-скоро тя не си дава тази свобода за личността, защото все още Мегз и Миглена са едно цяло. Тя е човек, който не се открива пред всеки. Само най-близките й хора знаем слабостите й, на какво се радва, какво я впечатлява, вътрешните й мисли, нагласите. Интересува я брандът, не толкова външният свят. Затова и все още е скрита като Миглена.

Майка и дъщеря са първи приятелки – Това, че е скрита, не я ли прави обаче по-уязвима в житейските моменти, защото тя изглежда по-уверена и подготвена повече в професията, отколкото в личния свят? – Да, именно и точно това е интересното в момента, защото ние виждаме нейните първични реакции. Нещо, което тя не прикрива в себе си.

А досега не си е позволявала да показва никога тези свои реакции и чувства. Тя е много силен човек – най-вече духом. Нали дори шеф Петров заяви, че обича Мегз с нейната лудост, странности, с факта, че хората не я разбират „възхищавам се на куража, силата и смелостта й и не знам къде се побират в това крехко тяло”, бяха дословните му думи.

– Тази нейна прикритост, по-скоро предпазливост, вероятно се дължи на много предателства в живота й? – Това е вярно, да. Много се е разочаровала и от близки, и от приятели, а когато тя се доверява на някого, го прави на 100%.

Има хора, които винаги имат едно наум, когато градят отношения с някого, при нея не е така – тя се отдава изцяло. И е наранявана много заради това. Затова и сега в нея има бариера, която всъщност е нейният начин да се пази. Пред близките си хора иначе тя е напълно открита. Аз и затова казах в началото, че не съм изненадана – просто защото много добре я познавам, а хората не.

– Твърде преекспониран момент бе ситуацията в началото с перуката, заради която Меги седя дълго в изповедалнята, набляга се често и на бързото й говорене, а също и на различните форми на словообразуване в изказа. Какво е всъщност обяснението, което стои зад всичко това?

– Ситуацията с перуката наистина много се преекспонира. Но действително, ако човек е ползвал такъв тип перука, би разбрал какво може да причини, ако седи на главата четири дни. Тя се ползва само за поводи, за снимки или събития, иначе не е препоръчително да се носи, защото има неприятни последствия върху кожата. А Миглена е човек, който почти не реагира на болка – до такава степен, че не пие и лекарства, когато е болна. Била е с много висока температура, със страшен вирус, но лекарства не пие. Разчита на вътрешната си нагласа, справя се психологически.

Преди време, когато се наложи да й правят операция на едната ноздра, защото й бе запушена по рождение, след като излезе от упойката, докторите трябваше да й сложат успокоително. На следващия ден докторът ми каза „Не знам какво ще го правим това дете?!

Аз искам да й сложа обезболяващо, тя отказа”. Много издържа на болка, дори нечовешки понякога. Споделям това заради ситуацията с перуката, защото акцентът там беше друг, но хората не го разбраха. Тя можеше да издържи още пет дена, ако се наложи, по-скоро беше обидена от поведението на Биг брадър защото в нейния договор има клаузи, които са точно определени.

И когато тя знае, че нещо е на 100% и трябва да е така, както е упоменато, тя се дразни от факта, че те си правят някакви експерименти на неин гръб. Заради това и реагира така – и нямаше нищо общо с перуката. А в конкретния случай аз видях по-скоро безсилието й.

Когато отказа да излезе от изповедалнята, тя даже не свали очилата си, а това е нещо, което  друг не си е позволявал досега в този формат Но хората разбраха друго – че тя е едва ли не глезла заради една перука, а не беше така. Колкото до начина й на говорене – Меги никога не е говорила така.

Но при нея има една интересна характерност – тя много често става солидарна с онзи, с когото общува, в буквалния смисъл на думата. В Раковски се говори предимно на диалект – и тя общува по този начин, а иначе не говори на диалект. Съобразява се винаги с този от другата страна.

В конкретния случай, когато си говореха с Енджи, Меги едва ли не опита да говори на нейния език, защото мислеше, че така Енджи ще я разбере по-добре. Реакцията й бе първосигнална. Вторият път беше, когато разказваше една история за един чужденец – и тя буквално пресъздаде чужденеца. Не е нито някаква фобия, нито пък го практикува често, беше изцяло първосигнална реакция. Но пак не я разбраха хората. Другото, на което наблягат, е бързото й говорене.

Меги има проблем с това още от малка. Беше на четири годинки. Случи се един инцидент, при който тя падна от колата. Бяхме на гости при едни наши приятели. С Меги двете бяхме седнали отзад, а баща й отпред кара колата. Но понеже беше все неспокойна, не можеше да седи на едно място, от задната седалка реши да мине на предната.

Но, изглежда, тъй като времето бе много топло, предната врата сме я забравили леко притворена. И в момента, в който се мести отпред, тя сяда с гръб към вратата и с лице към баща си. И на един остър завой вратата се отваря и тя пада от колата.

В този момент просто не знам на кой свят съм била. Спряхме веднага. Тя се беше претърколила на тротоара, да благодарим на Бога, че не е било под гумите – стана, изтупа се и започна да тича срещу нас, викайки „чакайте ме”. От този момент тя започна да има проблеми с говора И стана някак неосъзнато. В един момент започна много бързо да говори, но не само това – започна да повтаря думите.

Тя може да каже изречение, колкото и дълго да е то, без да си поеме нито веднъж въздух. А човек прави това несъзнателно, инстинктивно, при нея го няма. Много тормоз е изживяло това момиче – в продължение на 3-4 години постоянно ходене на логопеди, всякакви професори, един от които в крайна сметка каза, че проблемът е най-вече психологически.

– Може би точно заради това преди години тя записва да учи психология в Англия, нищо, че днес не се занимава професионално с нея?! – Именно, да. Точно заради това завърши психология. И до ден-днешен не я е практикувала, защото още от малка знаеше, че ще се занимава с мода. Правеше си сама дрехите още като ученичка. Освен всичко тя е и много наблюдателен човек, има много остър поглед. Ако забелязахте при влизането на близначките, Меги заподозря, че се редуват.

– Тя реагираше със същата светкавична бързина и при конфликтните си разговори с Мария, в които двете разменяха динамично доста остри определения. – Не се изненадах и в тази ситуация от нея. По принцип, когато тя е обидена по този начин, отговаря много бързо.

А аз отдавна съм спряла да се ядосвам, защото съм си дала сметка, че няма как някой да дава определение за човек, когото не познава. Видял си го два-три пъти и вече мислиш, че знаеш всичко за този човек. Никога в живота си не съм си позволявала лукса да определям така даден човек, но не всички хора сме еднакви. И обикновено в такива случаи хората се явяват като някакви съдници.

Но пак казвам – ако думите бяха насочени към Миглена, а не към работата й, вероятно реакцията щеше да е различна. – Определенията, които Мария хвърляше към Мегз, бяха подчертано насочени към нейната професия и бранд, с което явно целеше да я засегне лично…

– Напълно вярно, да. Толкова грозен бе този конфликт, че даже не ми се коментира. Изобщо не трябваше да се говори по този начин. Не беше нито допустимо, нито на ниво. – Казахме, че в Къщата е Миглена, а не Мегз, което означава, че при това положение каквото и да се случи вътре, при излизането си тя със сигурност ще има повече личностни дивиденти, отколкото негативи?!

– Наистина е така. Навън тя не си позволява да бъде Миглена, тя е Мегз и цялата й мисъл и съзнание, са насочени към работата. Дори точно това беше и нейната идея при влизането й във формата –  да могат хората да опознаят и Миглена, не само Мегз Аз бях много против тя да влиза в такъв тип шоу, но тя на инат го направи. Реши, че така трябва да стане и се случи. Никой не може да й влияе, дори аз. Връщам се и към предния сезон, когато спечели Миглена Ангелова. Мисля, че ако бяхме всички или повечето като нея – да отстояваме позициите си, характера, успоредно с това да пазим ценностите си непокътнати, може би всичко щеше да е много по-различно.

И България нямаше да е на това ниво, а ние – така разединени. На българина му е присъщо обикновено да оплюва онова, което не разбира. Не разбира сякаш кое е истински ценното. Онази вечер, когато Меги остана навън – при отбора, който бе победен и трябваше да пренощува под открито небе, се видя колко всъщност са елементарни понякога хора.

Много по-важно стана това да си хапнат пицата, да са на топличко и сити и с оправени коси. Меги не робува на такива неща.

Тя може и цял ден да не се нахрани, няма и да забележи. Но когато става дума за принципи и за нещо, в което тя вижда смисъл, тя е крайна. Способна е на всичко, за да ги отстоява. – В предварителния ни разговор ми споделихте именно това – че днес принципите са по-скоро загубена кауза. А това звучи много тъжно!

– Тъжно е, да. Хайде, нашето поколение видяхме много – и комунизъм, и демокрация, какво ли не, но на мен ми е жалко и мъчно за младите хора. Защото те се възпитават точно по този начин, по който не трябва. Те нямат принципи, нямат морални устои. Да, има и изключения, но те са на хиляда – едно, и са наистина хора, които заслужават уважение. Жалко.

Интервю на Анелия ПОПОВА

Blitz.bg

Continue Reading

България

Кортежът на Цвета Караянчева катастрофира тежко – колата на НСО в челен сблъсък с друг автомобил (ОБНОВЕНА)

Published

on

Тежка катастрофа е станала с председателя на Народното събрание Цвета Караявчева е катастрофирала. Кортежът на НСО се е забил в кола, докато изпреварвали ТИР. По първоначална информация сблъсъкът е станал край Хитрино на позволено за изпреварване място. 

По непотвърдена информация в отсрещната кола е имало мъж, жена и дете.  За момента не се съобщава за сериозно пострадали, но има откарани в болница. От Пресцентъра на МВР по-късно разпространиха информация, че е станал инцидент малко след 10.30 часа днес. „По първоначални данни на главен път Шумен –Силистра, на около 150 м след разклона за село Върбак, 31 – годишната водачка на лек автомобил „АУДИ А 4“, на ляв завой навлязла в опесъчен участък, загубила контрол над колата и се ударила в насрещно движещ се лек автомобил.

За преглед в болница са транспортирани трима души. Водачите са изпробвани за алкохол, пробите са отрицателни. Работата по изясняване на причините за пътния инцидент продължава.“, съобщават от ведомството.  

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Continue Reading

България

Много е полезно да знаете враговете според зодията си – Овен-Далеч от Скорпиона, Близнаци-Козирогът ви потиска

Published

on

Овен – Далеч от Скорпиона

В живота: За бога, пазете се от Скорпиони! И в работата, и частния живот, те ще ви навлекат само неприятности. Вероятно и сами сте забелязали, че не мелите брашно с представителите на този знак. Ако сгрешите и решите да се сближите с такъв човек, горчиво ще съжалявате. Тези изменници потискат Овните и убиват ентусиазма им.

В любовта: Не се събирайте с Риби. Толкова чувствителни, толкова емоционални, все нещо ги тревожи. Не са за вас тези крехки натури. След първоначалното увлечение, ще видите че любимата Риба може да ви изкара от кожата ви, както никой друг.

Телец – Стрелецът ви позори

В живота: Никой не може така лесно да ви отклони от правия път, както Стрелеца. Не следвайте този безумец, ще си строшите и вие главата! Той е като зараза. Влиза ви под кожата и изведнъж се оказва че някак ви е убедил да тръгнете, увит в чаршаф към гробищата в полунощ. Дългогодишното общуване със Стрелец ще ви превърне в позор за хубавия Земен знак на Телеца.

В любовта: Много лош късмет ще е за вас, ако се влюбите в Близнак. Това въртоглаво кречетало ще ви скъси живота с две-трети. Стабиляга като вас не може да издържи на хаотичното му поведение и налудничавите му приумици.

Близнаци – Козирогът ви потиска

В живота: Козирогът е ваш потисник – на Близнаците като цяло. Как наричате човек, който се опитва да ви вкара в рамки, ограничава ви и, на всичкото отгоре, държи да става все на неговото? „Родител“ е погрешен отговор! Но съвсем като родител ще се държи с вас всеки Козирог, когото допуснете достатъчно близо до себе си. Това никак няма да ви хареса.

В любовта: Не се обвързвайте с Деви. Ред, дисциплина, аххх-тунг! Строй се, преброй се! План за почивката, график кой ще чисти… Вие сте свободен дух, а те ще ви принудят да спазвате техния порядък и да бъдете „разумни“.

Рак – Водолеят внася хаос

В живота: Не си мислете, че Водолеят ще е подходящ другар за вас, защото в първата част от името на знака участва думата „вода“. Вода ще ви подлее в най-неприятния момент, защото това е знак с екстравагантни интереси, граничещи с малочувството, идеи и неудачни хрумвания. Водолеят ще внесе хаос в живота ви.

В любовта: Вие сте емоционален човек, за вас любовта и нежността са като въздуха и водата за всяко живо същество. Е, няма да ги получите, ако се хванете с темерут, като Козирога. Този рогат добитък ще ви изкарва от равновесие всеки път, когато понечите да го гушнете.

Лъв – Не припарвайте до Риби

В живота: Вашият антипод е роден под знака Риби. Рано или късно Водата ще задуши Огъня и от вас ще остане една бледна сянка на предишното ви аз. Не допускайте Рибите близо до себе си, дори да изглеждат очарователни.

В любовта: Не ви трябва половинка Везни. Ще си паснете по изискания вкус и влечението към хубавите неща, но характерите ви хич не си подхождат. За вас е важно да блестите не с отразена, а със своя светлина. За Везните – също. В един дом няма място за две слънца. Отделно от това вие сте директни, а Везните – „тактични“. Пререканията с тях се превръщат във вербална касапница.

Дева – Овенът не ви разбира

В живота: Опасно е да се сближавате с Овен. Привлича ви неговата искряща като жарава личност, огромната му енергия и решителността му. Не можете да издържите на неговото бясно темпо, но ако поискате да поспрете и да починете, ще ви презре. Овенът е последният човек, който би се опитал да разбере ближния.

В любовта: Стрелецът ще ви накара да си говорите сами. Той е нехаен, рязък, груб и егоцентричен. Копнее да пътува и постоянно има нужда от приключения. Да спукате картер на колата по черен път вдън гори тилилейски за вас е проблем, а за Стрелеца – страшна забава.

Везни – Телецът е твърде груб

В живота: И Везните и Телецът са под покровителството на Венера, но Земният знак има е пагубен за вас със своята грубост и желание да се налага. Прагматизмът на Телците ще ви смаже, ще задуши в зародиш ентусиазма и творческите ви пориви.

В любовта: Не се обвързвайте единствено с Рак, защото ще живеете в паралелни реалности. Ракът иска да изцеди всяка възможност до последно. Ако е любов, тя трябва да е страстна, неразделна, изгаряща. Вие не си падате по такива неща. Приемате опасността и адреналина в здравословни дози и ненавиждате изстъпленията.

Скорпион – Близнаците ви мамят

В живота: Бягайте от колеги Близнаци и не се сближавайте с приятели, родени под този знак. Близнаците са единственият знак, който не можете да манипулирате. Напротив – даже има опасност те да манипулират вас. Те са царе на интригата.

В любовта: С Лъва много си приличате. Еднакво обаятелни и самоуверени, дръзки и смели. Именно тази еднаквост ще съсипе връзката ви. При различие в мнението нито един от вас не би направил компромис. И двата знака не се боят да влязат в битка. Толкова много сблъсъци без победител накрая ще ви оставят усещане за провал и поражение.

Козирог – Лъвът ще ви изостави

В живота: Според ведическата астрология Слънцето се явява враг на Сатурн. Това нагледно показва колко неподходящ екип са Лъвът и Козирогът. Лъвът ще преобърне света ви и ще ви изостави в неподходящ момент. А след него животът ви ще прилича на апартамент след обир.

В любовта: Друг Огнен знак ще ви изпие силите и ще ви скъса нервите. Става въпрос за Овена. Символите и на двата рогати знака сте твърди и безкомпромисни до жестокост. Няма да успеете да се спогодите. В същото време Козирогът е човек, който държи на личното си пространство, а Овенът смята това за каприз.

Водолей – Девата ви спира

В живота: Сприятелите ли се с Дева, може да кажете „сбогом“ на скъпоценната си индивидуалност. Както обичат да критикуват, Девите с лека ръка ще отхвърлят възвишените ви идеи, ще попарват като слана интересните ви планове и малко по малко ще се опитат да ви задушат. „За ваше добро“, разбира се.

В любовта: Скорпионът за вас е жива отрова. Те са злопаметни като слонове и опасни и отмъстителни като носорози. Ако ги нараните, ще ви мразят до гроб. С вашата директност, достигаща в някои случаи до войнственост, сто на сто ще ги настъпите съвсем скоро по мазола.

Риби – Везните ще ви лъжат

В живота: Рибите сте свикнали да използвате личния си чар като оръжие. Попаднете ли в обсега на Везни, ще видите, че не сте единствените чародейци на зодиака. Но имайте едно наум. Привидната откровеност на Везните е лъжлива. Ако има как, избягвайте ги и в приятелските кръгове, и в работата.

В любовта: Водолеят има много положителни качества, но нито едно не импонира на вашия знак. И двамата се нуждаете от емоционално стабилен партньор, който да укротява ураганите в душите ви. Връзката между Риби и Водолей е като да запалиш цигара на барутен погреб.

Continue Reading

България

Писъци и зловеща смърт до известен хотел в Слънчев бряг

Published

on

Морето хвана в канапа си поредната жертва. Тялото на 63-годишен мъж е било изхвърлено на брега край хотел „Нептун бийч”, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР в Бургас, цитирани от Флагман.

Инцидентът е станал на 12 септември. Същият ден латвийският турист пристигнал у нас. Докато чакал да бъде настанен в хотела си, решил да отиде до брега на морето. Около 12 часа в Районното управление в Несебър е бил получен сигнал за намереното тяло на плажната зона.

Тялото на чужденеца е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина” към УМБАЛ – Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.

Continue Reading
Advertisement

Интересни

България20 часа ago

Кортежът на Цвета Караянчева катастрофира тежко – колата на НСО в челен сблъсък с друг автомобил (ОБНОВЕНА)

Тежка катастрофа е станала с председателя на Народното събрание Цвета Караявчева е катастрофирала. Кортежът на НСО се е забил в кола, докато...

България3 дни ago

Много е полезно да знаете враговете според зодията си – Овен-Далеч от Скорпиона, Близнаци-Козирогът ви потиска

Овен – Далеч от Скорпиона В живота: За бога, пазете се от Скорпиони! И в работата, и частния живот, те...

България3 дни ago

Писъци и зловеща смърт до известен хотел в Слънчев бряг

Морето хвана в канапа си поредната жертва. Тялото на 63-годишен мъж е било изхвърлено на брега край хотел „Нептун бийч”,...

България3 дни ago

Краси Радков: Тя беше единствената, моята жена! Сякаш още не мога да го приема (актьорът с тежки разкрития за развода си)

Краси Радков не е на себе си, сринал се е тотално! Любимецът на Слави Трифонов – Краси Радков минава през поредния...

България3 дни ago

Скандално видео на Десислава Иванчева!

Вчера до медиите беше изпратен сигнал от Йордан Бонев, към който се съдържат видео и звукови файлове, на които е...

България3 дни ago

Дневен хороскоп за 13 септември 2019 –

ОвенСтарайте се малко повече да биете на очи: активно общувайте и проявявайте инициатива в запознанствата. Това е ден, в който...

България3 дни ago

Теленце с човешко лице се роди в Аржентина, вижте го (Видео)

Аржентинец от село Вия Ана публикува видео с новородено теленце, чиято муцункаприлича на човешко лице, съобщи в. “Мирър”. Устата и...

България3 дни ago

Бърз ТЕСТ: Формата на пъпа ви издава голяма тайна

Малко вероятно е някога сериозно да се замислите дали формата на пъпа ви не значи нещо. Може да е мъничък,...

България3 дни ago

От последните минути: Шофьор прегази и уби малко детенце в Бургас

7-годишно дете е починало, след като е било блъснато от лек автомобил, съобщи радио „Фокус-Бургас”, като се позовава на информация...

България3 дни ago

Петър закла на улицата пред всички съпругата си като куче –

Пeтър М. (64) от град Панчево уби вчера бившата си съпруга Десанка М. (60) в центъра на града пред очите...

България3 дни ago

Извънредно: Мъж преби 18-годишно момиче в Кърджали

Мъж е пребил 18-годишно момиче в Кърджали, информираха от Областната дирекция на МВР в града. Инцидентът станал около 3 часа. Тогава...

България4 дни ago

Млада софиянка отиде на морето, напи се като казак и направи голяма беля на къмпинг „Каваци“

37-годишна пияна софиянка помля с автомобил „Мицубиши Каризма“ 4 паркирани коли на къмпинг „Каваци“ край Созопол и се опита да...

България4 дни ago

Учени бият тревога: Огромна заплаха тегне над човечеството в идните години

878 астероида има възможност да се сблъскат със Земята в идните 100 години, според Европейската космическа агенция. Оттам добавят, че...

България4 дни ago

Бойко Борисов премаза всички с изказване: Асфалтът не се яде, но пък създава

В индустриалната зона в Божурище минават по 4 камиона на 10 минути. Има бум на инвестициите в тази зона. Този...

България4 дни ago

Драма: 17-годишната Румяна се хвана на работа в „Златни пясъци“ и изчезна СНИМКИ

Роднините на Румяна Ержанова от Девня я издирват безуспешно вече 10 дни, пише provaton.bg. Според близките ѝ от Гъбената махала...

България4 дни ago

Светльо Витков нападна Слави Трифонов: Партиите са били лошо, но той

Лидерът на „Глас Народен“ Светльо Витков използва социалната мрежа „Фейсбук“, за да изрази мнението си по повод една от последните...

България4 дни ago

Апартамент като приказка след ремонт в обикновен панелен блок (снимки)

На булевард “Пушкин” в Минск, столицата на Беларус има обикновен панелен блок, построен през 1970 година. Правоъгълна форма, 5 входа,...

България4 дни ago

Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в четвъртък неочаквани доходи, Телец, Дева и Козирог приятни новини –

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще ви се наложи да се погрижите за собственото...

България4 дни ago

16-годишната моделка София отиде на почивка в Турция, а я върнаха в ковчег с изрязани органи ВИДЕО

Ослепителна моделка е загинала след мистериозно заболяване в Турция, а родителите й подозират, че тя е била убита умишлено, за...

Made in BG4 дни ago

Така изглеждат днес децата от любимите ни филми – СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГА

Някога питали ли сте се какво си случва днес с вече порасналите деца от любимите ни детски филми? Каква ирония!...

Advertisement

Trending