Connect with us

България

Майката на Мегз: Меги едва оцеля в страшен инцидент, много тормоз изживя

Published

on

Откакто е прекрачила прага на звездната ВИП къща, дизайнерката Миглена Каканашева показва, че остротата на характера и принципите й се превръщат в абсолютен щит срещу всевъзможни провокации. Въпреки крехката си физика Мегз изненадва със силата на себеотстояването си. В някои от реакциите се чете дълбока психология.

Често обаче, се случва да понася атаки на повърхностно ниво – основно заради бързото си говорене. А знаем, че в „Брадъра” почти винаги нищо не е такова, каквото изглежда. Затова потърсихме най-специалния човек в живота на Мегз – нейната майка, за да разберем истината зад монтажа в шоуто.

В пределно емоционален разговор Магдалена Каканашева споделя истинските причини за това Меги да остава често неправилно разбрана и от съквартиранти, и от зрители. А от откровенията й някои със сигурност ще ги заболи… съвестта! – Започвам с това, което ескалира наскоро силно възмущение в Мегз – думите, който шеф Петров повтори, след като чу Джулиана Гани да казва, че в изблик на напрежение дъщеря ви дори ви е посегнала на път към Пловдив (след края на едно друго шоу „Черешката на тортата”). Какво стана всъщност тогава?

– Благодаря ви, че ме питате лично за това, защото просто съм много възмутена от това, което чух и видях. Първо – това е най-голямата лъжа, която съм чувала в живота си. Второ – Меги изобщо не е била с нас в колата, когато пътувахме след края на „Черешката”. В колата бяхме аз и майката на Джулиана Гани, която аз закарах до Пловдив, въпреки че пътят не ми минаваше оттам. А Меги остана в София. Не знам каква е тази наглост, какво е това нещо…

И каква е тази майка, която говори такива лъжи на детето си?! Недоумявам. Крайно съм възмутена! Да не говорим, че от пътя София – Пловдив аз през цялото време мълчах, а тя разказваше живота си. Не й прави чест, но и не искам да коментирам. Просто по едно време все едно се задушавах, исках по-бързо да стигна Пловдив, защото мен личният живот на хората не ме интересува. Сега ми стана наистина много обидно. Много грозна сцена!

– А какво усещане се наслагва във вас, когато гледате Миглена – като реакции, нагласи, поведение в различните ситуации в Къщата? – Изобщо не съм изненадана от нейното поведение. Тя е това, което показва – при нея няма игра. Когато реши, че нещото, което прави, е най-правилното, тя го отстоява докрай. И в нормалния живот е такава.

– Наблюдавайки отстрани, каква според вас е целта на продуцентите спрямо образа на Мегз предвид високия процент на монтаж в такъв тип формати, след който всеки може да изглежда всякакъв?

– Създават й определено много противоречив образ. В някои моменти я представят като милото и добро момиче, с едно такова детско реагиране и излъчване, а в следващия момент тя е представена като пределно конфликтен човек. Вероятно това е и смисълът на предаването – конфликти за висок рейтинг, а продуцентите са наясно какво му харесва на българина.

Нали сме сеирджии – значи сме пред телевизорите, когато има панаири, скандали, разправии. А явно има и много такива моменти, които са скрити от зрителя, а когато той не е видял всичко, няма как да знае с точност каква е Миглена като образ. Виждам, че има наслагване в посока на нейни отрицателни черти. Но това не е тя.

– А каква е Меги в живота, когато ситуациите не са монтирани грижливо? – Миглена не е конфликтна личност. Тя никога не би наранила или обидила някого, освен ако в конкретния случай той не е направил нещо лично спрямо нея. А под „лично” имам предвид Мегз – нейната работа.

Нея тя брани със зъби и нокти. Няма да го приеме чак толкова навътре, ако я обидят на личностна основа, колкото ако засегнат бранда и самата фирма. Тя се припознава в Мегз, това е истината. – А къде остава личността й в такъв случай? Когато влезе в Къщата, тя каза, че почти не си е позволявала да бъде Миглена, защото е била повече Мегз – тази, която е устремена в бизнеса и професията.

– Остава в сянка. По-скоро тя не си дава тази свобода за личността, защото все още Мегз и Миглена са едно цяло. Тя е човек, който не се открива пред всеки. Само най-близките й хора знаем слабостите й, на какво се радва, какво я впечатлява, вътрешните й мисли, нагласите. Интересува я брандът, не толкова външният свят. Затова и все още е скрита като Миглена.

Майка и дъщеря са първи приятелки – Това, че е скрита, не я ли прави обаче по-уязвима в житейските моменти, защото тя изглежда по-уверена и подготвена повече в професията, отколкото в личния свят? – Да, именно и точно това е интересното в момента, защото ние виждаме нейните първични реакции. Нещо, което тя не прикрива в себе си.

А досега не си е позволявала да показва никога тези свои реакции и чувства. Тя е много силен човек – най-вече духом. Нали дори шеф Петров заяви, че обича Мегз с нейната лудост, странности, с факта, че хората не я разбират „възхищавам се на куража, силата и смелостта й и не знам къде се побират в това крехко тяло”, бяха дословните му думи.

– Тази нейна прикритост, по-скоро предпазливост, вероятно се дължи на много предателства в живота й? – Това е вярно, да. Много се е разочаровала и от близки, и от приятели, а когато тя се доверява на някого, го прави на 100%.

Има хора, които винаги имат едно наум, когато градят отношения с някого, при нея не е така – тя се отдава изцяло. И е наранявана много заради това. Затова и сега в нея има бариера, която всъщност е нейният начин да се пази. Пред близките си хора иначе тя е напълно открита. Аз и затова казах в началото, че не съм изненадана – просто защото много добре я познавам, а хората не.

– Твърде преекспониран момент бе ситуацията в началото с перуката, заради която Меги седя дълго в изповедалнята, набляга се често и на бързото й говорене, а също и на различните форми на словообразуване в изказа. Какво е всъщност обяснението, което стои зад всичко това?

– Ситуацията с перуката наистина много се преекспонира. Но действително, ако човек е ползвал такъв тип перука, би разбрал какво може да причини, ако седи на главата четири дни. Тя се ползва само за поводи, за снимки или събития, иначе не е препоръчително да се носи, защото има неприятни последствия върху кожата. А Миглена е човек, който почти не реагира на болка – до такава степен, че не пие и лекарства, когато е болна. Била е с много висока температура, със страшен вирус, но лекарства не пие. Разчита на вътрешната си нагласа, справя се психологически.

Преди време, когато се наложи да й правят операция на едната ноздра, защото й бе запушена по рождение, след като излезе от упойката, докторите трябваше да й сложат успокоително. На следващия ден докторът ми каза „Не знам какво ще го правим това дете?!

Аз искам да й сложа обезболяващо, тя отказа”. Много издържа на болка, дори нечовешки понякога. Споделям това заради ситуацията с перуката, защото акцентът там беше друг, но хората не го разбраха. Тя можеше да издържи още пет дена, ако се наложи, по-скоро беше обидена от поведението на Биг брадър защото в нейния договор има клаузи, които са точно определени.

И когато тя знае, че нещо е на 100% и трябва да е така, както е упоменато, тя се дразни от факта, че те си правят някакви експерименти на неин гръб. Заради това и реагира така – и нямаше нищо общо с перуката. А в конкретния случай аз видях по-скоро безсилието й.

Когато отказа да излезе от изповедалнята, тя даже не свали очилата си, а това е нещо, което  друг не си е позволявал досега в този формат Но хората разбраха друго – че тя е едва ли не глезла заради една перука, а не беше така. Колкото до начина й на говорене – Меги никога не е говорила така.

Но при нея има една интересна характерност – тя много често става солидарна с онзи, с когото общува, в буквалния смисъл на думата. В Раковски се говори предимно на диалект – и тя общува по този начин, а иначе не говори на диалект. Съобразява се винаги с този от другата страна.

В конкретния случай, когато си говореха с Енджи, Меги едва ли не опита да говори на нейния език, защото мислеше, че така Енджи ще я разбере по-добре. Реакцията й бе първосигнална. Вторият път беше, когато разказваше една история за един чужденец – и тя буквално пресъздаде чужденеца. Не е нито някаква фобия, нито пък го практикува често, беше изцяло първосигнална реакция. Но пак не я разбраха хората. Другото, на което наблягат, е бързото й говорене.

Меги има проблем с това още от малка. Беше на четири годинки. Случи се един инцидент, при който тя падна от колата. Бяхме на гости при едни наши приятели. С Меги двете бяхме седнали отзад, а баща й отпред кара колата. Но понеже беше все неспокойна, не можеше да седи на едно място, от задната седалка реши да мине на предната.

Но, изглежда, тъй като времето бе много топло, предната врата сме я забравили леко притворена. И в момента, в който се мести отпред, тя сяда с гръб към вратата и с лице към баща си. И на един остър завой вратата се отваря и тя пада от колата.

В този момент просто не знам на кой свят съм била. Спряхме веднага. Тя се беше претърколила на тротоара, да благодарим на Бога, че не е било под гумите – стана, изтупа се и започна да тича срещу нас, викайки „чакайте ме”. От този момент тя започна да има проблеми с говора И стана някак неосъзнато. В един момент започна много бързо да говори, но не само това – започна да повтаря думите.

Тя може да каже изречение, колкото и дълго да е то, без да си поеме нито веднъж въздух. А човек прави това несъзнателно, инстинктивно, при нея го няма. Много тормоз е изживяло това момиче – в продължение на 3-4 години постоянно ходене на логопеди, всякакви професори, един от които в крайна сметка каза, че проблемът е най-вече психологически.

– Може би точно заради това преди години тя записва да учи психология в Англия, нищо, че днес не се занимава професионално с нея?! – Именно, да. Точно заради това завърши психология. И до ден-днешен не я е практикувала, защото още от малка знаеше, че ще се занимава с мода. Правеше си сама дрехите още като ученичка. Освен всичко тя е и много наблюдателен човек, има много остър поглед. Ако забелязахте при влизането на близначките, Меги заподозря, че се редуват.

– Тя реагираше със същата светкавична бързина и при конфликтните си разговори с Мария, в които двете разменяха динамично доста остри определения. – Не се изненадах и в тази ситуация от нея. По принцип, когато тя е обидена по този начин, отговаря много бързо.

А аз отдавна съм спряла да се ядосвам, защото съм си дала сметка, че няма как някой да дава определение за човек, когото не познава. Видял си го два-три пъти и вече мислиш, че знаеш всичко за този човек. Никога в живота си не съм си позволявала лукса да определям така даден човек, но не всички хора сме еднакви. И обикновено в такива случаи хората се явяват като някакви съдници.

Но пак казвам – ако думите бяха насочени към Миглена, а не към работата й, вероятно реакцията щеше да е различна. – Определенията, които Мария хвърляше към Мегз, бяха подчертано насочени към нейната професия и бранд, с което явно целеше да я засегне лично…

– Напълно вярно, да. Толкова грозен бе този конфликт, че даже не ми се коментира. Изобщо не трябваше да се говори по този начин. Не беше нито допустимо, нито на ниво. – Казахме, че в Къщата е Миглена, а не Мегз, което означава, че при това положение каквото и да се случи вътре, при излизането си тя със сигурност ще има повече личностни дивиденти, отколкото негативи?!

– Наистина е така. Навън тя не си позволява да бъде Миглена, тя е Мегз и цялата й мисъл и съзнание, са насочени към работата. Дори точно това беше и нейната идея при влизането й във формата –  да могат хората да опознаят и Миглена, не само Мегз Аз бях много против тя да влиза в такъв тип шоу, но тя на инат го направи. Реши, че така трябва да стане и се случи. Никой не може да й влияе, дори аз. Връщам се и към предния сезон, когато спечели Миглена Ангелова. Мисля, че ако бяхме всички или повечето като нея – да отстояваме позициите си, характера, успоредно с това да пазим ценностите си непокътнати, може би всичко щеше да е много по-различно.

И България нямаше да е на това ниво, а ние – така разединени. На българина му е присъщо обикновено да оплюва онова, което не разбира. Не разбира сякаш кое е истински ценното. Онази вечер, когато Меги остана навън – при отбора, който бе победен и трябваше да пренощува под открито небе, се видя колко всъщност са елементарни понякога хора.

Много по-важно стана това да си хапнат пицата, да са на топличко и сити и с оправени коси. Меги не робува на такива неща.

Тя може и цял ден да не се нахрани, няма и да забележи. Но когато става дума за принципи и за нещо, в което тя вижда смисъл, тя е крайна. Способна е на всичко, за да ги отстоява. – В предварителния ни разговор ми споделихте именно това – че днес принципите са по-скоро загубена кауза. А това звучи много тъжно!

– Тъжно е, да. Хайде, нашето поколение видяхме много – и комунизъм, и демокрация, какво ли не, но на мен ми е жалко и мъчно за младите хора. Защото те се възпитават точно по този начин, по който не трябва. Те нямат принципи, нямат морални устои. Да, има и изключения, но те са на хиляда – едно, и са наистина хора, които заслужават уважение. Жалко.

Интервю на Анелия ПОПОВА

Blitz.bg

Continue Reading

България

Банев Източил 100 млн. от Предприятията през 4 офшорки. ПРИ АРЕСТА ПОБЕЛЯЛ за една нощ!

Published

on

Четири са офшорките на Николай и Евгения Баневи през които са източени над 50 млн. евро от фалиралите и обезкостени заводи „Полимери“ – Девня, „Елма“ – Троян и Хартиената фабрика в Костенец,пише сайтът skandalno.net

Документите за задграничните дружества, по чиитосметки са трупани пачките, бяха намерени в т. нар. Резиденция на Баневи в кв. Бояна при акцията в петък.Първото дружество „Дрън Асен Мениджмънт“, е регистрирано в Панама. То е замесено в източването на „Полимери“- Девня. Заводът произвежда натриева основа и дихлоретан. Приватизиран е от Баневи през 1998 г. От 2007 г. те започват да разпродават продукцията на западни и руски фирми. Вместо по сметки на „Полимери“ обаче парите от продажбите се насочват към офшорката на Баневи. Същото панамско дружество, собственост на Баневи, нагло се е наредило и като кредитор на фалиралия завод с претенция за 1.15 млн. лв. от масата на несъстоятелността.

Разследващите са категорични, че документите за заема са фиктивни, за да могат да вземат пари дори след фалита на предприятието.

Имената на Николай и Евгения Баневи бяха сред първите, които се появиха в аферата „Панама пейпърс“. Оказва се, че същите офшорки са използвани от Баневи за източването на приватизираните от тях заводи. Печалбите, които са постъпвали по сметка на офшорките, остават без платени данъци у нас.

Друга офшорка на богаташката фамилия е „Униуърлд Инкорпорейтед“, която също е регистрирана в Панама. Третата офшорка е „Джурискандо кълсънтърс“, а четвъртата е „Хънтли Оувърсийз Трейдинг“. Тя е използвана за източването на „АКБ Форес“, който се преименува на „Холандска мечта“. Схемата е следната- офшорката на Банев иска от съда несъстоятелност на неговата „АКБ Форес“, защото му дължи пари по заем за закупуване на два самолета „Чесна“.Над 50 са заводите на фамилия Баневи, които са приватизирани от тях с пари от боновите книжки. Нито един не работи, а тези които действат, са продадени отдавна заради дългове към банки. Дружествана олигарсите дължат над 12 млн. лв. на НАП, още толкова на Агенцията за приватизация заради неизпълнени ангажименти и дължими заплати на останалите без работа служители.

Парите от източените заводи, които се трупали по сметки на офшорки, Баневи са инвестирали в имоти у нас и по света.Колко милиони има по сметките на офшорките на Баневи в Панама, още не е известно. В откритите документи в имението им има пълномощни и платежни нареждания, които дават ориентировъчни суми. 1.5 млн. са открити като доказателство за източеното от „Полимери“, но се очаква тази сума да набъбне.

По разследването срещу Баневи има данни за това, че имат имоти за стотици милиони във Франция, Сейшелските острови, САЩ и ЮАР, където са възнамерявали да се оттеглят до края на годината. Дворците и апартаментите обаче са купувани на подставени лица, а формално Баневи плащали наем за тях.Очаква се двамата олигарси, които с благословията на СДС и Иван Костов разсипаха социалистическата индустрия, да бъдат екстрадирани от Франция в България до месец.През последните години арестуваният във Франция бг. олигарх имаше сериозни проблеми с алкохола и наркотиците, разкриха за Скандално.нет хора от обкръжението му. Мултимилионерът, източил не едно и две предприятия, обичал да се прави на мутра когато се ядоса и е под въздействието на различни субстанции. За това свидетелстват пак хора от обкръжението му.  Третата му жена Евгения също не падала по-долу и обичала да парадира с пари, власт и възможности.

Двамата заминали за Ница, Франция при трите си деца, които от 1 септември учат там. Въобще не подозирали, че ще бъдат арестувани. При задържането на френската ривиера, Евгения, която на следващия ден имала рожден ден, се развикала и разревала, а мъжът й побелял буквално за минути, без да отрони и дума. Изненадата им очевидно била огромна.


На скандалното семейство ще бъдат повдигнати обвинения не само за „Полимери“ – Девня, но и за „Елма“ – Троян, разбра Скандално.нет от отлично информиран източник. Там Николай Банев не е действал сам, а с Борис Бояджиев- стар приватизатор и спонсор на бившето СДС. Двамата са разработили схемата за източването и са оглозгали и фалирали фондовете си за масова приватизация. И Банев, и Бояджиев имат общ адвокат – небезизвестният председател на ДСБ – Радан Кънев. Кънев е защитник и на банкера Цветан Василев, както и на фонда за Масова приватизация на Гоцев.

Всички дружества на Баневи са обявени в несъстоятелност и са в ликвидация. Срещу тях се водят дела както от частни лица, така и от държавата за задължения в особено големи размери. Не липсват обаче и защитници. „Скандално.нет разбра, че известни политици са предлагали помощта си заради проблемите с курорта „Русалка“, заради който НАП погна семейството. С охраната на „Русалка“ се е заел бившият мъж на Миглена Ангелова, Живко Чакръкчиев, а с връзките с медиите – Светослава Рудолф (бивша – Тадаръкова).

Преди време скандалният бизнесмен се опитал да се изкара пред познатите си от чужбина политически репресиран. Но номерът не минал. Той дори се кандидатира за президент, като се хвалил, че има голям шанс заради руска подкрепа. Никой обаче- нито на Запад, нито на Изток не гледа вече сериозно на Баневи, твърди източник на Скандално.нет, запознат с контактите на семейството.

Ченгета смятат, че що се отнася до палежа преди време на колите и резиденцията на олигарха, там също има куп въпросителни. Те са категорични, че Банев лъже, че застраховките на скъпите возила са били изтекли часове преди да им бъде драсната клечката. „Поне няколко месеца преди това автомобилите са били без застраховка“, твърдят разследващи. Странно защо изгоряха само стари коли? Скъпите вещи в резиденцията им в Бояна също не пострадаха при пожара. А на пепел станаха документи, които ги уличават в пране на пари.

Преди години по странен начин изгоряха в полза на Банев и архивите на община Созопол. Преди това бизнесмена заграбил 35 декара край Каваците, част от които принадлежали на втория баща на Черната Златка. Димитър Янев обжалвал и завел дело, което се точило повече от 10 години, когато внезапно пламнала сградата на общината и изгорял целия архив. Така изчезнали и документите, с които Янев трябвало да си върне откраднатите земи. Мъжът не издържал на стреса и починал.

Кой и защо тогава драснал клечката на архива и досега не е ясно, но хората от региона твърдят, че пожара не е случаен. При обиските преди дни обаче са открити оригинални документи на офшорките, използвани за източването на предприятия.

Източник:skandalno.net

Continue Reading

България

Вижте наследниците на Лили Иванова (Уникална снимка)

Published

on

На четири ще бъдат разделени милионите на Лили Иванова. Макар примата на българската естрада да няма свои наследници, като такива тя приема внучетата на своята сестра Магда. Каката на звездата има две дъщери Мария и Радмила, а всяка от тях пък е родила по две деца. С бабо към Иванова се обръщат две момиченца и две момченца, но неин любимец бил най-големият от тях Иван. Хора от екипа на Вечната Амбър разкриват, че негова снимка дълго време красяла дисплея на телефона на певицата, а Иван, чийто талант бил рисуването, не пропускал по празници да я изненадва със собственоръчно направени картички и картини.

Напук на мълвата, че Лили цепи стотинката на две, тя продължавала да се грижи за по-голямата си сестра, която вземала оскъдна пенсия, като дори й купила апартамента, в който Магда живеела в момента. Освен това често купувала подаръци на любимите си племеннички и децата им и била в отлични отношения с тях. Скандали във фамилията за имоти нямало, а преди известно време дори стана ясно, че Лили е откупила от племенницата си Мария общ семеен имот в родния на певицата Кубрат. Не е тайна, че естрадната легенда има нюх на истински брокер към сделките с недвижима собственост и спечеленото през годините от записи, концерти и изяви по частни партита предвидливо е инвестирала в тузарски имоти.

Стойността им по пазарни цени днес надхвърляла няколко милиона лева. Изпълнителката на Ветрове притежава луксозна мансарда в идеалния център на столицата, апартамент в затворен комплекс във Варна, както и луксозен имот край София.

През 2005 г. Лили се сдобива с мезонет в местността Свети Николай край морската столица. Мезонетът във вилната зона до морския бряг е в елитен район със скъпарски имоти, от които се открива безбрежна панорама към морето. Последната й сделка е от 2009 г., когато си купува апартамент от 137 кв. м в местността Кръстова вада. За жилището плаща 201 430 лв. И до момента обаче обитава легендарния си апартамент на столичната ул. Оборище, където през лятото направи освежителен ремонт.

Племенницата на Лили – Мария, с четирите и внучета

Continue Reading

България

Млада жена преби пенсионер и му открадна 5 хиляди лева

Published

on

26-годишна жена от Лом преби и ограби пенсионер в бойчиновското село Лехчево, съобщиха от полицията.

Нападението станало на 22 май, около 23:00 часа. Жената нахлула в къщата на възрастния човек. Той я пуснал, защото я познавал. След заплахи и побой, тя е откраднала всичките му спестявания от 5 000 лева.

Прибрала парите, отнесла колелото на пенсионера, измъкнала и сим картите от телефоните му, за да не може да повика помощ и да подаде сигнал в полицията.

На сутринта възрастният мъж е съобщил за нападението и грабежа. Жената е задържана за 24 часа. Открити част от парите на жертвата – 3750 лева, както и колелото.

По случая се води разследване.

Continue Reading
Advertisement

Интересни

България2 дни ago

Банев Източил 100 млн. от Предприятията през 4 офшорки. ПРИ АРЕСТА ПОБЕЛЯЛ за една нощ!

Четири са офшорките на Николай и Евгения Баневи през които са източени над 50 млн. евро от фалиралите и обезкостени...

България2 дни ago

Вижте наследниците на Лили Иванова (Уникална снимка)

На четири ще бъдат разделени милионите на Лили Иванова. Макар примата на българската естрада да няма свои наследници, като такива...

България3 дни ago

Млада жена преби пенсионер и му открадна 5 хиляди лева

26-годишна жена от Лом преби и ограби пенсионер в бойчиновското село Лехчево, съобщиха от полицията. Нападението станало на 22 май,...

България6 дни ago

ИЗВЪНРЕДНО: Силен трус удари Вранча (ОБНОВЕНА/КАРТА)

Силно земетресение с магнитуд 4,1 по Рихтер е регистрирано в 15:07 часа днес в сеизмичния район НА Вранча в Източна...

България1 седмица ago

Първите признаци на рак, на които никой не обръща внимание

Първите симптоми на рак често не предизвикват безпокойство у хората и не им се обръща сериозно внимание, научи 365novini. Именно ранното...

България2 седмици ago

Руслан Мъйнов: Чакам бебе от лудата сервитьорка от „Комиците”!

Най-голямата мечта на комика Руслан Мъйнов – да свие семейно гнездо и да създаде свое поколение, е на път да...

България2 седмици ago

Проф. Аргирова обяви сензационнни резултати от тестове за К-19 у нас през последните 10 дни

Рaзбирa ce, мeчтaя тaзи eпидeмия дa я нямa, нo никaк нe мeчтaя дa нe ce зaнимaвaм c вируcи и c...

България2 седмици ago

Исландското чудо спря коронавируса – 0 нови заразени и най-много излекувани СНИМКИ

В хода на специални изследвания учените откриха „слабо място“ във вируса на патогена COVID-19. Резултатите от научната работа на специалисти...

България2 седмици ago

Началото на края: Ген. Мутафчийски най-сетне обяви добра новина за епидемията у нас

„Ключовата дума при отхлабване на мерките е да се преценяват много внимателно рисковете и всяка мярка да бъде премерен риск....

България2 седмици ago

Вкараха Андреа в болница на системи – всичко за инцидента (Снимки): –

След като миналата седмица станахме свидетели на взаимните обиди, които си размениха Митко Пайнера и попфолк-дивата Андреа, както и пламенната...

България2 седмици ago

Италиански депутат: Статистиката за жертвите на коронавируса е силно манипулирана

Итaлиaнcки дeпутaт зaяви oт трибунaтa нa пaрлaмeнтa, чe итaлиaнcкият нaрoд e пoдлoжeн нa тeрoризъм, визирaйки нeвeрнитe cпoрeд нeгo дaнни зa...

България2 седмици ago

Божков проговори от Дубай: Бългaрия ce упрaвлявa oт хунтa!

В Дубaй cъм oт крaя нa януaри. Дoбрe cъм. Aпaртaмeнтът нe e мoй, нo тoвa нe e cъщecтвeнo. Cтaтутът ми...

България2 седмици ago

Извънредно! Младеж профуча на червено, помля колата на Карбовски и стана страшно СНИМКИ

Колата на журналиста Мартин Карбовски е била ударена. Младеж е минал на червено и е отнесъл возилото на познатото от...

България2 седмици ago

Бесен екшън: Полицейско преследване със стрелба и арести в София

Зрелищна гонка между полицията и лек автомобил завърши с арест на четирима. Ситуацията се разигра в неделя привечер в столичния квартал...

България2 седмици ago

Трагична смърт! Майка и 5-г. й дъщеря полетяха прегърнати от 7-ия етаж ВИДЕО

Телата на загинали майка и дъщеря са намерени под прозорците на многоетажна сграда в квартал Калинински на руския град Санкт...

България2 седмици ago

Напитка с канела и лимон гори по 500 гр. от излишното ви тегло всяка вечер-Сутрин се събуждате по-леки!

В борбата с излишните сантиметри по бедрата, корема и талията всички начини са добри! За разлика от скептично отношение към...

България2 седмици ago

Сигнал: Зловеща катастрофа със самоубиец в София

Зловеща катастрофа е станала днес следобед в столицата. За това съобщават очевидци в сигнал до БЛИЦ. В района на бул....

България2 седмици ago

Учени: Кучетата надушват рак, защо не и Covid-19

Британски учени са се заели да изследват дали кучетата могат да надушват пациенти с COVID-19 в опит да открият бърз...

България2 седмици ago

Поредната добра новина – Рилският манастир отвори порти за поклонници и туристи

Поредната добра новина – Рилският манастир отвори порти за поклонници и туристи. Помещенията се хигиенизират всеки ден, а изискването към...

България2 седмици ago

Брутална жестокост посред бял ден на пъпа на София

15-годишно момче е било нападнато и бито този следобед в столичния квартал „Лозенец“. Инцидентът е станал на ул. „Милин Камък“...

Advertisement

Trending

This site is protected by wp-copyrightpro.com