Connect with us

Любопитно

Между кои зодии има магическо привличане от пръв поглед?

Published

on

Знаете ли между кои зодиакални знаци има най-голямо привличане. Това са противоположните знаци. Но това не означава, че с това се изчерпва темата. От тук идват и големите различия, поради противоположните характеристики в хороскопа.

Както се привличат Плюс и минус при батериите, така и между знаците, които се намират от двете страни на хороскопското колело, се създават искри, които могат да прераснат в страстна любовна връзка. Но прекарването на дълго време с някой, който е с напълно различен поглед към живота, може да бъде много мъчително, така че след известно време “зарядът” във вашата връзка ще трябва да бъде променен. Разберете, как вие и вашият обратен знак в хороскопа, можете да върнете искрата във вашата връзка, която ви е събрала в началото.

   Овен и Везни 
Когато Овен и Везни се запознават, между тях мигновено започва да се разгаря страстна искра, благодарение на енергичността и бушуващия сексапил на Овена и нежния чар и финес на Везните. Но с течение на времето, искрата може да се разпали в нетърпимост между тях, тъй като Овенът може да се отегчи от изисканите маниери на Везните, а те пак може да започнат да молят Овена да се научи да се отнася по-цивилизирано. Ако искате вашата връзка да продължи да пулсира с искри от страст, а не искри на гняв, спрете да воювате един с друг и използвайте общата енергия за създаване на нещо реално – започнете бизнес, постройте къщата или просто общи сгответе вечеря. Когато вашите допълнителни умения ви поставят в игра, ще си припомните, че вие сте една страхотна двойка.


Телец и Скорпион 

Тази любовна комбинация е “гореща” още в самото начало на връзката. Когато лекомисленият, чувствен Телец се сблъска с вълнуващата страст на Скорпиона, при тези партньори ще изригне диво сексуално желание. Но с течение на времето Телецът може да се отегчи от напрежението на Скорпиона, а той пък може да смята, че Телецът е често спокоен повече, отколкото трябва. Може да звучи иронично, но за да поддържате искрата във вашата връзка, вие трябва да излезете от спалнята и да прекарате следобед дружейки с приятели, или да отидете на концерт, на купон или на всяко място, където ще бъдете заобиколени от много хора . Социализирането ще ви помогне да внесе свежест във вашата връзка и ще ви създаде чувство на сексуална жажда един за друг в ситуация, в която ще можете да се виждате.

   Близнаци и Стрелец 
В момента, когато интелектуалния, бодър Близнак се запознае с мъдрия, философски настроен Стрелец, между тях веднага се създава магическа привлекателност и взаимно уважение. Но те са с напълно противоположни възгледи за живота, могат да доведат до разочарование в чувствата. Близнакът ще започне да нервничи от позицията на Стрелеца – “Аз знам всичко”, а него пък може да започне да го дразни постоянното бърборене и желанието за клюки на Близнака. За да не се случват такива напрегнати ситуации, опитайте се да прехвърлите вашето напрежение в романтични разходки в царството на природата и въображението. Идете заедно на плуване, на екзотичен остров, на туризъм или просто прекарайте следобед заедно, наслаждавайки се на хубава музика, гледайки интересен филм или разглеждайки творби на някоя изложба. Освобождаването от мисли за ежедневните задължения, може да върне страстта във връзката ви и да ви даде нови, вълнуващи теми на разговор.

Рак и Козирог 
Когато емоционалният Рак, на който му е необходим стабилен любовен живот, се запознае с тежкия, силен и тих Козирог, мигновено се създава двустранно привличане. Това е от онези класически любовни връзки, в които Ракът е нежния партнъор, който винаги дава подкрепа и утеха, а Козирогът е силния партнъор, който носи хляба в къщата. Но с течение на времето Ракът може да се почувства пренебрегнат от Козирога, а той от своя страна, може да сметни, че Ракът понякога е прекалено натрапчив. За да избегнете охлаждане на отношенията във вашата връзка, вие двамата трябва да запомните, че не сте само партнъори, но и любовници. Следвайте примера на любовните двойки в старите филми и излезете от къщата (ако имате деца оставете ги при баба и дядо) и се поласкайте с една истински старомодна любовна среща. Идете в романтичен ресторант, пийте шампанско, разменете си романтични подаръци, а когато се върнете у дома, облечете го най-провокативното бельо, което имате и се плъзнете под чаршафите.

  Лъв и Водолей 
Между тези двама партнъори избухва сексуално привличане, в същия момент, когато самоувереният Лъв, който се държи като цар / царица, се запознае с непринудения Водолей. Фактът, че Водолеят отказва да се “покланя” пред Лъва, го вълнува и очарова. Водолеят пък се възхищава на способността на Лъва, да буди възхищение във всяка стая, в която влезе със своя неустоим чар и харизма. Както и да е, с течение на времето, на Водолея може да му досади непоправимата нужда на Лъва за внимание, а той може да се сърди, ако Водолеят не спазва обичайното социално поведение. Когато решите да заровите брадвата, отвлечете се един с друг до спалнята. Общо прекараното време, далеч от шум и насладата от физическата страна на връзката е най-сигурният начин да намерите общ език и да се възстанови сексуалната енергия.

  Дева и Риби 
Девата е преди всичко организирана и практична личност, а Рибата живее живота си с умело избягване на ежедневните съчетания които ограничават свободата.

Когато представители на тези два знака влизат в любовна връзка, те са развълнувани и стимулирани от възможността взаимно да си помогнат да станат по-добри личности. Така, дисциплинираната Дева може да помогне на Рибата организирано да си свършва задълженията, а тя пак може да покаже на Девата, как да се отпусне и да започне повече да живее живота. С течение на времето, Девата може да започне да се дразни от непостоянството на Рибата, а тя може да започне да се притеснява от тенденцията на Девата към прекалено критикуване и контрол.
Ключът за повторно връщане на страстта във вашата връзка, е редовната промяна на атмосферата във вашата връзка. Това ще постигнете, ако си позволявате пътуване в държава, която не сте посетили, заедно се запишете на курс по чужд език, или ако просто отидете в някой нов ресторант извън града. На Девата добре ще й дойде всяка промяна в рутинното ежедневие, а Рибата ще оцени способността на Девата страхотно да планира пътуването, да помни, да резервира маса в ресторанта или да “попие” редица нови думи на курса по чужд език.

Източник: http://www.bg-astrology.net

Continue Reading

България

Виц – Имало едно време три приятелки

Published

on

Имало едно време три приятелки.

– Първата се омъжила по любов, но постоянно не ѝ стигали парите и луксозният живот.

– Втората се омъжила по сметка, но вечно ѝ липсвали внимание и романтични чувства.

– Третата въобще не се омъжила и тайно завиждала на другите две.

– А каква е поуката? Няма поука! Ама и угодия също няма.

Continue Reading

България

Млада красавица изнасили и ограби таксиметров шофьор!

Published

on

23-годишната американка Британи Картър от Фриймонт, Охайо  е арестувана и подсъдима по дело за изнасилване и грабеж на таксиметров шофьор. Инцидентът е станал в град Лима в края на януари тази година, съобщава „Дейли Мейл“

 Според информацията от полицията, на 28 януари през нощта, Картър заедно с двама чернокожи мъже си поръчват такси по телефона.  По време на пътуването единият от мъжете Кори Джексън заплашва с нож 29-годишния шофьор, за да го обере като в същото време жената се възползвала от ситуацията и принудила таксиджията да прави любов с нея. Преди да изчезнат, тримата нападатели успяват да задигнат и $32 от джоба на жертвата.

Изнасиленият таксиметров шофьор впоследствие отишъл в полицията и разказал за инцидента. Британи Картър и единият от приятелите й били арестувани като специално на жената са повдигнати обвинения за изнасилване и грабеж. Кори Джексън е обвинен в грабеж и съучастничество в изнасилването.Според следствието обвиняемата „целенасочено е принудила“ шофьора да прави любов „със сила или със заплаха“.

Continue Reading

България

Ето я й майката на Юлиян Златев от Игри на волята, която всички обвиняват за ужасното поведение на сина й (снимки)

Published

on

Ирина Костова. Така се казва жената, виновна за агресивното поведение, нападателност и язвителен език на учителя по физическо в „Игри на волята“.

Майката на Юлиян Златев, за която всички от племето му смятат, че му е нанесла сериозна психическа травма в детството. Самият Юлиян също признава, че не се е грижила добре за него. Той рядко говори за нея и фактите са оскъдни. Единствено „Галерия“ успя да разбере коя е тя.

Днес Ирина е учителка в плевенско спортно училище и живее добре, но когато Юлиян е бил малък, животът е бил доста по-тежък. Отглежда го сама, тъй като татко му Огнян Златев работи в София и гради кариера.

„Живеехме много бедно. Буквално скитах по улиците гол, бос и гладен“, спомня си Юлиян. В последствие момчето заживява с баща си, който води охолен живот в столицата благодарение на лекарската си професия. От този миг майката на Юлиян нито веднъж не го потърсва.

В „Игри на волята“ той разказа, че неотдавна се е свързала с него и се видели. Тогава разбира, че си е осиновила дете. Момче, на което да даде това, от което навремето е лишила Юлиян. А именно – майчина обич и ласки.

По информация на „Галерия“ 51-годишната Ирина осиновява малкия Детелин,

когато е едва на няколко месеца. Днес момченцето е на 3 годинки и расте в здрава семейна среда. Ирина живее заедно с втория си съпруг и твърди, че еднакво обича и двамата си сина.

„Честит рожден ден на моя по-голям син, на моето смело сърце, моя борец и победител. Благодарна съм на съдбата, че те имам. Бъди жив и здрав и постигай мечтите си!“, пожела Ирина на Юлиян навръх рождения му ден.

„Простил съм й. Но не можах да разбера защо за всичките тези години не ме потърси веднъж, не се поинтересува как съм“, сподели в момент на откровение един от най-комплексните участници в шоуто. Според негови близки някъде дълбоко вътре в него все още тлее огорчение и неприязън, които изплуват на повърхността под формата на агресия към всички жени в обкръжението на Юлиян.

Continue Reading
Advertisement

Интересни

България23 часа ago

БГТОЛ огласи цените на винетките през 2020-та година ГРАФИКА

Цените на е-винетките остават непроменени и през 2020 г., съобщиха от БГТОЛ. Собствениците или водачите на леки коли ще може...

България2 дни ago

Идват студ и сняг!

Новата седмица ще ни донесе застудяване и вероятно валежи от сняг, прогнозира Meteo Balkans. Нови валежи от дъжд и възможни...

България2 дни ago

Споделяйте и помагайте: Издирва се изчезналата 17-годишна Михаела Миткова

ОДМВР-Бургас издирва 17-годишната Михаела Миткова от Камено. Това съобщиха от ОДМВР-Бургас, цитирани от „Фокус“. Тийнейджърката е напуснала дома си на...

България2 дни ago

Побеснял мъж преби и се гаври с жена у дома й пред погледа на 3-годишната й дъщеря

Мъж започнал да пребива брутално жена в собствения й дом и пред очите на 3-годишната й дъщеря. За жителите на...

България1 седмица ago

Краят на една ера. Сбогувахме се с култовия Митьо Пищова

Легендарният любител на манекенки и моделки Митьо Пищова се пенсионира. Търновецът обяви, че от следващата година ще взима пенсия и...

България1 седмица ago

Предателство във „Фермата“: Какво се случва между Митко и бившата му

Димитъp Kaлaйджиeв oщe пaзи cнимĸитe c бившaтa cи жeнa. Πpoтивнo нa мacoвaтa мoдa дa ce тpият cнимĸи oт coциaлнитe мpeжи...

България1 седмица ago

Събраха парите за лечението на Ванко

Новината бе публикувана днес на фейсбук страницата на “Заедно за Ванко”, която движеше благотворителните инициативи за 14-годишния Иван Тодоров ,...

България1 седмица ago

Танците на мъртвите-Изследване с камера-Тялото продължава да се движи дори година и половина след смъртта –

Учените за първи път заснеха на камера процес на разлагане на труп за година и половина. Това, което видяха, може...

България1 седмица ago

Мария реши да възвърне старите си устни. Ето как изглежда сега (снимки)

Mapия мaxнa филъpитe oт ycтнитe cи cлeд ĸaтo ce paздeли c Гyщepoв Mapия мaxнa cилиĸoнa oт джyĸитe cи. Πo вcичĸo...

България1 седмица ago

Убийство на фолкпевица-Има задържани много хора –

По неофициална информация певицата е убита от гаджето си. На 12 октомври пред бар в Сараево е била убита 25-годишната...

България1 седмица ago

Виц – Имало едно време три приятелки

Имало едно време три приятелки. – Първата се омъжила по любов, но постоянно не ѝ стигали парите и луксозният живот....

България1 седмица ago

Знаете ли защо не бива да изливаме течността над киселото мляко?

Може би сте забелязали, че над самото кисело мляко често се образува странна бяла течност. Повечето от нас имат навика...

България1 седмица ago

Млада красавица изнасили и ограби таксиметров шофьор!

23-годишната американка Британи Картър от Фриймонт, Охайо  е арестувана и подсъдима по дело за изнасилване и грабеж на таксиметров шофьор....

България1 седмица ago

Несметното наследство на Стефан Данаилов

Днес, когато в памет на незабравимия Стефан Данаилов съболезнования постоянно заливат социалните мрежи, единствената утеха за болката от раздялата с...

България1 седмица ago

Шумахер се събуди след 6-годишна кома

Почти шест години седемкратният шампион във Формула 1 Михаел Шумахер беше в състояние на кома. Наскоро автомобилнияст състезател беше отведен...

България1 седмица ago

Покъртителна изповед! Проговори доведеният син на Стефан Данаилов

„Откакто започна да преподава в НТФИЗ, му казват „мастър“, което много мразя. Думата означава и „господар“, а той е учител....

България1 седмица ago

Ужасяваща смърт в Карловско!

Сбиване между две компании, едната от които много пияна, е завършило със смърт в карловското село Бегунци. В петък следобед...

България1 седмица ago

„Фермата“ се срина!

Две седмици преди финала на риалитито „Фермата“ състезателите загърбиха враждите и се обединиха срещу ловка измамница. Всички скочиха срещу бившата...

България2 седмици ago

Собственик на кафене дрогира и изнасили 16-годишна сервитьорка и я накарал да мълчи

Полиция е арестувала 45-годишен мъж по обвинение за повтарящо се изнасилване на непълнолетно лице и притежание на наркотици. За човека,...

България2 седмици ago

Влоши се състоянието на Стоянка Мутафова

Актрисата Добрина Гецова смени комедийната прима Стоянка Мутафова в постановката „Скакалци“, съобщава „Телеграф“. Ролята на тъща на Любо Нейков, която...

Advertisement

Trending