Don't Miss

Младоженците Живка и Пламен разчупиха традициите и събраха погледите на бургазлии! Вижте какво направиха

   

Необичайна сватба в ретро стил и много емоции събра погледите на бургазлии. Малко след 10 часа тази сутрин реставриран Трабант спря пред Морското казино в града, а от него слезе най-красивата булка – бургазлийката Живка и бъдещият й съпруг Пламен. Двамата се врекоха във вечна любов в скромен формат – пред най-близките си хора, съобщава „Флагман“.

„Идеята възникна спонтанно. И двамата харесваме ретро стила и за сватбения си ден избрахме да пристигнем с реставриран Трабант”, разказа Живка. Тя е с Пламен от седем години и половина. През декември мъжът на живота й направил смелата крачка, предлагайки й брак. И Пламен, и Живка работят в ИТ сферата.

Още щом се срещат разбират, че са създадени един за друг. Новото семейство Иванови сега се готви за най-романтичния меден месец в екзотичната Нова Зеландия. Интересен факт е, че уникалният Трабант, който те избраха за сватбения си ден е собственост на бургазлията Димитър Праматаров. Той е опитен реставратор, който дълги години работи в Щатите. Възстановил е колите на Чарли Чаплин и други холивудски знаменитости.  Зад Океана е ценен и считан за един от най-добрите в своята сфера.

/petel.bg                 break } } else { }