Don't Miss

Мъж завърза очите и устата на жена си уж заради изненада, тя протегна ръка и случилото се след това ще ви шокира и потресе (СНИМКИ)

   

Жител на Дака, столицата на Бангладеш, отряза пръстите на дясната ръка на собствената си жена заради решението и да учи и да получи висше образование. Мъжът е заплашен сега от доста дълго пребиваване зад решетките, съобщава „Дейли Мейл“.

30-годишният Рафикул Ислам, който работи като гастарбайтер в ОАЕ, многократно в миналото е изразявал своето недоволство от плановете за получаване на образователна степен на своята съпруга – 21-годишната Хави Ахтер.

Връщайки се в дома си в Бангладеш, мъжът съобщил на жена си, че иска да я изненада. След това той завързал очите и устата на Хави, помолил я да протегне ръката си и й отрязал всичките пет пръста.

Един от роднините на Ислам впоследствие изхвърлил отрязаните пръсти в кофа за боклук, за да не могат лекарите да ги пришият.

Рафикул Ислам бил арестуван от полицията като са му предявени обвинения в нанасянето на непоправима вреда. Местните правозащитни организации призовават злодеят да получи доживотна присъда.

Превод и редакция: БЛИЦ

                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com