Don't Miss

Никога повече няма да пиеш хапче! Виж вълшебната смес от 3 съставки, която става за минутка и лекува куп болести!

   

Тази рецепта става популярна, благодарение на руската лечителка и астроложка Джуна

Комбинацията от трите лечебни съставки се ползва от векове в руската и китайската народна медицина. Лечителката Джуна ѝ дава нов живот и популярност, за да продължи да помага на много болни по света.

Астма, артрит, хипертония, безплодие, импотентност, и дори рак – всички тези ужасни болести буквално не могат да устоят на лечебната еликсир. Действието се дължи на силния терапевтичен ефект на напитката, която увеличава имунитета и сваля нивото на „лошия“ холестерол в организма.

Тази рецепта е тествана от много пациенти. В рамките на 2 седмици непрекъснато използване на сместа от чесън, мед и оцет, дори при пациенти с тежкиформи на заболяване, се наблюдава подобрение.

И всичко това благодарение на комбинацията от компоненти, които са от изключително значение за здравето на тялото. Тази лечебна напитка няма странични ефекти и е полезна не само за тези, които имат здравословни проблеми.

Дори и за напълно здрави хора еликсирът от мед, чесън и ябълков оцет е истинско откритие. Ако я използвате всеки ден, вие ще се предпазите от сезонни инфекции и ще укрепите защитните свойства на тялото.

Необходими продукти:

• 1 чаша ябълков оцет;

• 1 чаша естествен мед;

• 10 скилидки чесън.

Начин на приготвяне:

Обелете чесъна от люспите. Смесете срязаните на две скилидки чесън с оцета и меда, сложете сместа в плътно затварящ се буркан. Съхранявайте лекарствената напитка в хладилника.

Как да използвате:

Вземете по 2 супени лъжици от напитката на гладно. Можете да пиете вода или чай, но трябва да минат поне 15 минути след като сте взели дозата от сместа.

Резултатите ще усетите още на петия ден.

Изчезва слабостта, главоболието, подобрява се храносмилането и общия тонус на тялото. Такова лечение е полезно за всички онези, които страдат от анемия, безсъние и астеничен синдром. В ранните стадии на рак това питие може да катализира защитните сили на тялото и да стартира оздравителните механизми на организма.

 

© zajenata.bg                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com