Don't Miss

Нов брутален инцидент с чужди туристи у нас! Поляци тръгващи си от Слънчев бряг се развилняха на бензиностанция и пребиха българин

   

Служител на бензиностанция в град Цар Калоян бе пребит от двама полски граждани, те са задържани за 72 часа. Това съобщи Румяна Арнаудова – говорител на главния прокурор. Около 12:00 часа в неделя автобус, движещ се в посока Румъния, в който са пътували полски граждани, прибиращи се от Слънчев бряг, е спрял на бензиностанция в град Цар Калоян, съобщава vesti.bg.

Докато е зареждал, е възникнал конфликт между двама от пътниците и едно от момчетата, което е работило на бензиностанцията. Скандалът е бил провокирал от поведението на единия от поляците, който е взел детско колело и е започнал да го кара в района на бензиностанцията. След възникването на конфликта полските граждани, на около 20-годишна възраст, са нанесли множество удари по главата и по тялото на служителя в бензиностанцията.

Вследствие на това българският гражданин е с фрактура на носа и с контузни рани по тялото и главата. Районната прокуратура в Разград е разпоредила незабавно да бъде започнато досъдебно производство. В момента се разпитват свидетели. Двамата полски граждани са задържани с обвинения в хулиганство, отличаващо се с изключителен цинизъм и дързост и за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди. Прокуратурата ще поиска постоянното им задържане от съда.

/БЛИЦ                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com