Don't Miss

Няма такъв ужас! Чета и сълзите ми се стичат от гняв и тъга! Баща уби 13-годишния си син, защото видял

   

Баща е убил 13-годишния си син, след като момчето открило негови „компрометиращи” снимки, на които мъжът е бил в памперс, от който ял фекалии.

Дилън Редуайн е изчезнал през ноември 2012 година, докато е бил на разрешено от съда посещение при баща си Марк в Колорадо.

Останките на детето бяха намерени седем месеца по-късно, разпръснати из планините в югозападната част на щата от диви животни.

Прокурорите сега твърдят, че Редуайн е убил Дилън, след като той е попитал баща си относно „притеснителните” снимки. В резултат на продължилото над 4 години разследване Редуайн бе арестуван в събота и му бяха повдигнати обвинения в убийство и тормоз, довел до смърт на дете.

Редуайн категорично отрича вината си. Той дори се появи в световноизвестното шоу на д-р Фил, за да обвини бившата си съпруга за смъртта на детето.

Големият брат на Дилън, Кори Редуайн обаче разкри, че и той е виждал снимките. „Виждал съм снимките. На тях той беше в женски дрехи, носеше грим и памперс. Той ядеше ла*на от памперса. Беше отвратително. Не можехме да повярваме”, каза той пред ABC7, цитирани от Блиц.

Майката на Дилън Илайн Хол добави, че според нея синът ѝ е попитал баща си за снимките и е бил убит за това. „Той може да е казал нещо, което не се е харесало на Марк и той да е реагирал агресивно…очевидно. В резултат Дилън вече не е с нас”, каза Хол ш радиопредаване през 2015 година. В момента Редуайн е в местен затвор. Тепърва ще се решава конкретната му съдба.   В съдебната зала също стана ясно, че кръв на Дилън е била намерена на много места във всекидневната на Марк, включително и по дивана. Полицейски кучета дори са уловили миризмата на мъртво момче в различни части на къщата и по дрехите на Марк, които той е носил в нощта на изчезването на детето.

През 2014 година полицейски кучета също са усетили миризмата на мъртво човешко тяло в пикапа на Марк. Властите също съобщиха, че Редуйн се е изпуснал, че полицията първо трябва да намери черепа на детето, за да може да каже как то е умряло.

/petel.bg                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com