Don't Miss

Огромна мистерия в Перник! Лидия стана през нощта от семейното ложе и потъна вдън земя, споделя през сълзи мъжът ѝ

   

Млада перничанка излезе през нощта от дома си и потъна вдън земя. За последно Лидия, която е майка на малко момиченце, е видяна от съпруга си. Тя легнала да спи до мъжа си. Когато той се събудил сутринта, нея вече я нямало. „Вечеряхме. Легнахме си.

По едно време се събудих, тя отиде до тоалетната и пак си легна. После, към 5 часа, нея вече я нямаше”, разказа през сълзи пред камерата на bTV притесненият съпруг на Лидия Павел Христов. „Тя е с телефон. От момента, в който се събудих, не съм спрял да й звъня.

Телефонът й е изключен. Единственото, което искам, е да се върне при мен”, добави разстроеният мъж.   Лелята на младата жена разказа, че Лидия била безработна.

„8 години беше затворена вкъщи. Беше много притеснена. Искаше да работи”, каза жената. Обикновено младата жена носи черни дрехи и дънки.

Близките й я описват като затворено момиче. Обявена е за общодържавно издирване. Близките на Лидия не вярват тя да е отвлечена и не спират да повтарят, че единственото им желание е да я видят отново вкъщи.

По информация zapernik.com, младата жена е изчезнала на 8 септември. Облечена е с черна блуза, черен елек, сини дънки и обувки на платформа.

Blitz.bg

                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com