Don't Miss

ПОХИЩЕНИЕ! Проговори съпругата на милионера Шарлопов: Мъжът ми стана една от жертвите на бандите за отвличания

   

Съпругата на бизнесмена Стефан Шарлопов – Бояна проговори за най-тежкия период, през който е преминало семейството й. Пред Ива Софиянска тя сподели, че кошмарът, който са преживели, е оставил отпечатък в съзнанието на всички. Министър се обадил и предупредил бизнесмена, че той и дъщеря му Ева ще бъдат отвлечени. Бояна Шарлопова не разкри името на „съвестния“ министър, но заяви, че заплахата е била по време на управлението на Тройната коалиция. Шарлопов веднага взел мерки, наел охрана за цялото семейство, бил непрекъснато нащрек, страхувал не толкова за своя живот, колкото за за живота на децата си.

„Това продължи около година, после отшумяха нещата. Тогава се смени правителството. Сега не ходим с охрана. Нямам и шофьор. Децата имат шофьор, а мъжът ми – човек охрана. Не се притеснявам“, заяви Бояна.

„Мисля, че са ги подслушвали и така са хванали бандата. Стефан беше казал на тогавашния МВР министър, а той му отговорил:

„Имаме 19 отвличания, вече трябва да вземем мерки“. Всичко е в техни ръце, ако искат да ги хванат, могат да го направят толкова бързо! В днешно време има такива технологии“, коментира съпругата на милионера Шарлопов.

„Това беше по времето на Тройната коалиция. Като дойдоха ГЕРБ на власт, нещата спряха. Ние дори мислехме да се изнасяме от България. Търсехме във Виена къщи. Но после си казахме – ако си тръгнем, кой ще остане в тази държава?!“, заяви Бояна Шарлопова./pik

                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com