Don't Miss

ПЪЛЕН ШАШ! Никол Станкулова зарязана от милионер заради Венета Райкова

   

Синоптичката на Нова телевизия Никол Станкулова може да се сбогува с мераците си за сватба това лято. Хубавицата, която вече втора година чака предложение за брак от приятеля си – милионерския син Тодор Минев, е на крачка да промени статуса си от обвързана на неангажирана. Причината е, че от няколко седмици злосторен слух е разбил напълно живота й.

Причината за безспокойствието на Никол идва от обявяването на премиерата на скандалния нов роман на Венета Райков. Въпреки, че бившата водеща уточни, че героите в книгата й не са действителни лица, а събитията са измислени, тя успя да засегне някои от някогашните си колеги в Нова телевизия.

Една от тях е Никол Станкулова. В романа на Венета са описани креватните подвизи на „синоптичката с буклите“, благодарение на които се е осигурила стабилни позиции в медията.

Приятелят на Станкулова, разбираемо, не останал никак доволен от всичко това. Минев директно й казал, че докато вървят вървят тези слухове, не може да си позволи да се появява на публични места с нея.

Никол била ужасена от реакцията на гаджето си и дори била на крачка да предложи двамата да си починат от отношенията – деликатен начин да покаже, че е обидена от неговото съмнение във верността й, пише седмичник.

ПЪЛЕН ШАШ! Никол Станкулова зарязана от милионер заради Венета Райкова

Източник: ПИК                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com