Don't Miss

Пациент отиде в болницата, измъчван от нечовешки болки! Когато лекарите го погледнаха на рентген, останаха стъписани (СНИМКИ)

   

Лекари от китайска клиника извадиха стъклена чаша от ануса на пациент. Странната история, придружена с рентгеновата снимка на необичайния предмет, заседнал в тялото на мъжа, се появи в местните медии, съобщава „Мирър”.

Медиците разказват, че преди дни за помощ ги потърсил мъж, който се оплакал от силен дискомфорт. Когато го приели в отделението в 2 часа през нощта, той крещял от болки. Скоро причината за мъките му станала ясна – на рентгеновата снимка лекарите открили чаша в ануса му.

По думите им, диаметърът на чуждото тяло бил около 7 см., а височината му – 8 см.   Съществувала опасност от свиването и отпускането на аналните мускули чашата да се счупи и да доведе до смъртта на пациента. Медиците се захванали за работа.

Първоначално опитали да я изтеглят – нещо, което и самият пациент пробвал да направи.

Дали му специални препарати, но нещата не се получили. След хирургична намеса чашата била извадена. А пациентът така и не успял да обясни как точно се е озовала в ануса му.

Превод: БЛИЦ                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com