Don't Miss

Приятели, споделете! Крили са го с години от нас! Това го има в абсолютно всеки дом, не струва нищо, а лекува куп болести!

   

Укривали са тези семена от нас 100 години, тъй като могат да лекуват рак само за няколко дни!

В ерата на интернет, можем да видим много истории на хора, които са излекували рак по напълно естествен начин, без химиотерапия и лъчетерапия.

От това можем да заключим, че истинският въпрос е доколко ние наистина знаем за рака, и какво не ни е казано. Фармацевтичните компании просто не искат да рискуват да загубят толкави средства, тъй като лечението на рак е толкова скъпо.

В този контекст, проучване, извършено от Университета в Кентъки във връзка с ефектите, които семената на гроздето имат при лечението на рак, има обещаващи резултати.
Медицинските специалисти  установили, че семената на гроздето убиват до 80% раковите клетки.

Това проучване е публикувано в списанието на Американската асоциация за изследване на рака и е достъпна за всички.

Има още безброй проучвания освен тези, които са открили естествената субстанция, която може да помогне в борбата с рака, но все още не съществува 100% ефективно лекарство за рак, а милиони хора всеки ден умират от тази ужасна болест, пише „За жената“.

Съдържание и полезно действие на гроздовите семки

Все още е малко известно, че именно гроздовите семена и люспи съдържат широка гама от протеини, въглехидрати и полифеноли (биофлавоноиди), които са мощни антиоксиданти. Антиоксидантният ефект на полифенолите е над 20 пъти по-силен от този на витамин Е и около 50 пъти по-силен от този на витамин C. В най-голямо количество в гроздовите семки е фенолът процианидин, наричан още „тайният витамин против стареене“. Ресвератролът е другият фенол, съдържащ се в гроздовите люспи и семена, който действа изключително благоприятно върху организма ни.

Благодарение на процианидина сме видимо по-млади – кожата е ни е еластична и свежа, както и предпазена от вредните слънчевите лъчи. Стените на вените, капилярите и артериите са заздравени, а още едно полезно свойство за кръвоносната система е и намаляването на „лошия“ холестерол и неговото натрупване по съдовете.

Екстрактът от гроздови семки и козметиката

В гроздовите семки има още и линолова киселина, която спомага за забавянето на възпалителните процеси. Не случайно те влизат в състава на множество кремове за лице – не само поради факта, че ви осигуряват по-млада кожа, а и поради това, че лекуват много успешно акне и други кожни проблеми. Антиоксидантите в гроздовите семки са причина те да са основна съставка в повечето антиейдж продукти. Маслото от гроздови семки е едно от малкото, които действат на акнето, без да омазняват кожата, а напротив – свива порите и коригира себума.

Олио от гроздови семки

Студено пресованото олио от гроздови семки в кулинарията е една от най-полезните мазнини изобщо. То има най-високата температура на кипене измежду растителни масла – цели 225 градуса и това го прави подходящо за пържене, за разлика от тях. Дори и при високи температури то запазва полезните си свойства Лекият му вкус отива на салати и рецепти, където има много мазнина – като домашната майонеза например.

 

hera.bg                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com