Don't Miss

Рискове! Звезда от Инстаграм забрави включена камерата на телефона и остави феновете си без дъх от това, което видяха (СНИМКИ)

   

Instagram“ звездата Кристен Ханчър, на която почти четири милиона души са последователи, по невнимание стартира предаване на живо по време на секс с приятеля си. 18-годишната канадската видео блогърка стана известна благодарение на публикуването на кратки музикални клипове, върху които движенията на устните съвпадат с текста на песента.

Една огромна аудитория следи отблизо всяко нейно движение, така че инцидентът, който й се случил, не се измъкнал незабелязан.

Както пише The Sun, по време на секс, тя или нейното гадже случайно натиснали телефона и започнали да излъчват на живо в „Instagram“.Клипът продължил около три минути.

За съжаление на феновете, камерата била покрита, затова последователите се задоволили само със звуци, коментари и въздишки.

Излъчването било гледано от 14 хиляди души, които коментарите по време на случващото се. Когато разбрала за самия видеоклип, тя грациозно се измъкнала от ситуацията, като написала: „Чувствам се много неудобно, но това беше непреднамерено, така че го забравете“.

Превод и редакция: БЛИЦ                 break } } else { }