Don't Miss

Руски хирург с уникално разкритие съветва как да забавим процеса на стареене, наистина е простичко!

   

Искате дълъг и пълноценен живот? Руският професор Валерий Войнов гарантира здрав организъм, сияйна кожа и забавяне процеса на стареене с еферентна плазмафереза.

„Трябва да отстраним от организма това, което той не е в състояние да отстрани сам. Антибиотикът може да убие микроба, но микробът е останал вътре. Ако премахнем токсичните продукти, лечението е много по-лесно“, сподели д-р Войнов пред Bulgaria ON AIR.

Руският хирург уточни, че за разлика от известните апарати за плазмафереза, които е необходимо да бъдат включени към централните вени, в неговия апарат се използва малък филтър и обемът, който трябва да бъде запълнен с кръв, е по-малко от половин чашка.

„Необходима ни е само една периферна вена. Правят се 4 процедури през ден. За целия този период махаме по-големия обем от плазмата. Веднъж в годината е достатъчно да се прави процедурата“, каза още професорът. Той подчерта, че ако имаме проблеми с повишена захар или бъбреци, е желателно процедурата да се направи два пъти в годината. „С помощта на плазмафереза могат да бъдат предотвратени всички проблеми при бременност“, каза още проф. Валерий Войнов.                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com