Don't Miss

СМЪРТОНОСЕН ЕКШЪН КАТО НА КИНО! Откраднаха колата на българка, докато вечеря – последва въоръжен грабеж и куп жестокости

   

Един мъж е мъртъв, а шест души са ранени в катастрофа на Eisenhower Expressway в Чикаго. Виновният за инцидента автомобил е бил откраднат от българка, докато вечеряла в ресторант, а колата може би е използвана по-рано и във въоръжен грабеж и нападение, съобщава БГВойском.

Нашата сънародничка вечеряла със съпруга си в ресторанта „Капитал грил“ в чикагското предградие Розмонт, когато момчетата от паркинга влезли и й съобщили, че колата й е открадната. На видео от камерите пред заведението се видяло, че колата била оставена запалена от валетата и тогава крадците влезли и я подкарали. Имената на българското семейство ще запазим анонимни.

След това полицаи забелязали бял мерцедес, за който подозирали, че може да е използван при въоръжен грабеж и нападение в чикагските квартали Харисън и Остин. Мерцедесът потеглил и последно бил забелязан да се качва на магистралата I-290 от рампата на Хоман авеню.

По-малко от 10 минути по-късно мерцедесът се блъснал в друга кола на I-290, близо до Дамен авеню, според щатската полиция на Илинойс. Автомобилът се ударил в бетонната мантинела, която разделя магистралата и обръща.

СМЪРТОНОСЕН ЕКШЪН КАТО НА КИНО! Откраднаха колата на българка, докато вечеря - последва въоръжен грабеж и куп жестокости

Всички четирима души вътре в мерцедеса са изхвърчали от колата. 18-годишният Марио Шилдс е загинал на място според полицията. Другите трима са откарани в болница без опасност за живота.

Всички ленти на магистралата в посоката на инцидента са останали затворени.

                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com