Don't Miss

СУПЕР БРУТАЛНО! Хладнокръвен разстрел на строителен предприемач посред бял ден (ВИДЕО 18+)

   

Пореден хладнокръвен разстрел в руската столица. Неизвестен килър гръмна посред бял ден в центъра на Москва бизнесмена Арсен Папазян. От получените рани мъжът издъхва по-късно в болница, съобщава „Известия“. Инцидентът става на 6 октомври.

Камери за видеонаблюдение заснемат бруталната екзекуция. На тях се вижда как убиецът, облечен със синьо яке и скрит с качулка очаква жертвата си. След като предприемачът се появява, килърът стреля от упор и след секунди изчезва с колело в неизвестна посока.

Следственият комитет разглежда версията за поръчково убийство.

„Арсен Папазян се е занимавал със строителен и пътностроителен бизнес“, казва за изданието източник близък до разследването и допълва, че в момента се проверяват фирмите и компаниите, с които бизнесменът е имал делови отношения.

Предполага се, че след престъплението убиецът се е преоблякъл и е покрил следите си. Час след разстрела в полицията се е обадил мъж и е заявил, че в контейнер за смет е открито синьо яке с качулка.

Убийството на Папазян е било извършено на улица „Мясницкая“ до блок 22. Веднага, след като е бил прострелян, бизнесменът е откаран в Първа градска болница с две огнестрелни рани. За съжаление те се оказват смъртоносни и Папазян издъхва в болницата.

Превод: ПИК 

                break } } else { }