Don't Miss

Скандална силиконка, сложила рога на Жени Калканджиева, влиза в „Ол Старс“ (СНИМКИ)

   

Вижте само тук кои от спряганите имена са се врътнали в последния момент и няма да участват в шоуто

Зорница Линдарева, която преди години за извество време разби семейството на Жени Калканджиева и Стефан Манов-Тачо, е сред съквартирантите, които тази вечер ще прекрачат прага на най-известната къща за старта на новия сезон „Ол Старс“, съобщи ПИК. Тази есен той ще премине под кодовото име „Most Wanted“.

Вече двама ВИП-ове влезнаха и това са фолк певецът Константин и Фънки.

Освен тях, Къщата се приюти още 11 ярки риалити звезди, 11 силни характера, 11 готови за победа участници, сред които Светлана Василева, Джино Бианкалана, Дебора, Луна и др.

Линдарева влиза за втори път в интригантското шоу. Кака Зорче живя под един покрив с любовника си Тачо и Калканджиева, на която сложи рога, в „Образцов дом“ през есента на 2014 г.

Около триото се завъртяха доста от интригите в сезона. Стигна се дори и до физически сблъсък между бившите любовници. Продуцентите дори изритаха Тачо заради проявена агресия към Линдарева. Не бяха рядкост и случаите, в които и самата Калканджиева нападаше вербално моделката.

В същото време ПИК научи още, че Мариана Попова и Веселин Плачков, за които се говори от няколко дни, че са сред участниците, няма да влязат в Къщата. Двойката бе калесвана от продуцентите още за звездния сезон. Идеята бе певицата и актьорът да сключат брак в любовното шоу. След отказа им се е стигнало до резервния вариант с Даниел Петканов и Алекс Богданска, които в крайна сметка изпълниха сценария и се бракуваха.

Рапърът Явор Янакиев-100 кила също няма да прекрачи прага на брадърската къща. Последният съквартирант ще я напусне на 11 декември, понеделник, за когато е насрочен финалът на „Most Wanted“.

/ПИК

 

                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com