Don't Miss

Слави разтърси ефира на БТВ с най-силното си шоу досега! Гост бе самата

   

Слави Трифонов покани за гост в шоуто си своята майка Здравка, като предаването беше заснето вчера на рождения ден на шоумена.

Не те пуснах на детска градина, защото трябваше да те уча да четеш, да играеш. Като беше малък много плачеше и хората казваха: „Той ще пее много хубаво, защото много реве“, разказа майката на Слави в шоуто тази вечер, пише „24 часа“.

„На един 24 май с мои приятелки, точно бяха пуснали един плат – цикламено сукно, решихме да си го купим. И до нас имаше една шивачка, която правеше рокли на всички актриси. Ние отидохме при нея и като се нагласихме вече с еднакви рокли, еднакви портмонета и еднакви шалчета и трите и всички хора почнаха да ни гледат и да ни коментират, че сме еднакви и ние трите се скарахме и се прибрахме“, сподели история от живота си Здравка Трифонова.

„С баща ти се запознах, като се връщах от бригада един ден. Вървяхме си с две приятелки, едната имаше среща с приятел на баща ти. И така на другата вечер се запознахме с него. Той после отиде войник и аз го чаках 2 години, беше в казармата в Хасково“, разказа тя.

Здравка каза, че шоуменът е бил много послушен като бил малък. „Още имам респект от теб. Ти си като един СЕМ за мен, като те видя примерно и не мога да псувам“, добави Слави.

„Работих в мебелен завод 25 години. Тогава първата ми заплата беше 180 лева. Ходех с удоволствие на работа, защото бях дневна смяна и можех да си гледам децата и къщата“.

 

 

                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com