Don't Miss

София Вергара се съблече чисто гола и се оплака колко е труден животът ѝ с тези големи гърди (СНИМКИ 18+)

   

Актрисата София Вергара, една от най-сексапилните жени на телевизионния екран, зарадва милионите си почитатели като се разсъблече напълно гола за фотосесия за американско списание. Тя покрива само с ръце зашеметяващото си тяло и изглежда прекрасно на 45-годишна възраст.

София Вергара също така признава пред списанието, че не е голям привърженик на тренировките и споделя, че нейните доста големи гърди й пречат да прави упражнения в залата. „Не знам дали съм силна. Аз притежавам слаби колене и много тънки кости и едва успявам да направя лицева опора.

Бих искала ако можех да бъда малко по-атлетична, но когато си роден с такива гигантски гърди… Имам ги още от 13-годишна и те станаха още по-големи когато бях бременна с детето ми.

Нямам амбиции да съм с мускули и плочки на корема, защото не искам да бъда като фитнес модел с перфектно тяло. Това би ми отнело прекалено много усилия“, заявява красавицата.

София Вергара все пак тренира 3-4 пъти седмично с личен треньор. „Аз съм на на 45 години. На тази възраст не можеш да бъдеш перфектен, дори и да искаш. Не се разстройваш заради тялото си, не го и мразиш, просто свикваш с положението. Човек се променя според възрастта си, но също така искам да изглеждам прекрасно“, заявява актрисата.

Превод и редакция: БЛИЦ

                break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com