Don't Miss

ТОП ДИЕТАТА НА ЛЯТО 2017: С този режим сваляте 15 кг за 7 дни!

   

Имате зимните килца, с които не изглеждате много добре на плажа? Нямайте грижа, с Динената диета, излишните килограми ще изчезнат експресно бързо. След като се чу за тази загадъчна диета, тя веднага се превърна в истински хит и все повече хора се насочват към нея, когато искат да се върнат във форма. Защо не бихте опитали и вие?

Прочетете, отслабнете и споделете с други!

Понеделник

Закуска: Кажете „добро утро!“ на домашните, уведомете ги, че от днес започвате с фантастичната Динена диета.

Обяд: Отидете пеша до пазара на другия край на града, купете две дини, поставете ги под мишници и се върнете пеша вкъщи.

Вечеря: Изпийте чаша топла вода.

Вторник

Закуска: Вземете аспирин, ако възпалението на мускулите е непоносимо, вземете два.

Обяд: Извадете си дини на разходка. Покажете им забележителностите в града, докато ги носите под мишница, и когато приключите с обиколката, върнете у дома, отново пеша.

Вечеря: Малка чаша неподсладен градински чай.

Сряда

Закуска: Вземете едната диня в ръка, изпънете пред себе си ръце с нея и направете 20 клякания.

Обяд: Застанете с дините в подножието на някоя околна планина и започнете да ги търкаля нагоре към върха. На връщане ги пуснете надолу и тичайте по тях. Можете да обядвате 2-3 пъти.

Вечеря: Застанете пред огледалото и се усмихнете. Положителната нагласа е най- добрата вечеря!

Четвъртък

Закуска: Легнете на пода, поставете ръце над главата държейки диня. Направете 5 серии по 20 коремни преси.

Обяд: Изведете вашите дини на следобеда разходка. Носете ги под ръка, докато им разказвате история.

Вечеря: Половин домат и прясна зелена маслина. Чаша вода и усмивка, разбира се!

Петък

Закуска: Качете се на кантара. Досега би трябвало да сте загубили около 9 кг. Споделете радостната вест с домашните, а сега вече е и добър моментът за първото селфи във Facebook с новата фигура.

Обяд: Ями, ямиии! Обядът в сряда ви харесва, нали? Текат ви лигите, докато си спомняте … помечтайте си и повторете това невероятно гурме преживяване!

Вечеря: Мислете за храна около 15 минути.

Събота

Закуска: Хванете динята с крака, с ръце хванете се за хоризонтален прът и повдигайте крака така – направете 3 серии по 10 повдигания. Ако все още сте гладни, можете да направите още една серия.

Обяд: Нарежете първата диня и изжте 3 семена. Останалата хвърлете директно в контейнер на другия край на града. Движете се с подскоци.

Вечеря: Мислете си, че сте красиви и стройни. Ще помогне, ако си представяте своето стегнато тяло, оформени мускули и бронзов тен край морето.

Неделя

Закуска: Покажете своята линия на домашните.

Обяд: Нарежете втората диня и изяжте парче от средата. Останалата занесете в контейнер, отивайки на ръце до другия край на града.

Вечеря: Важно е вечерята да не се прескача. Затова вземете 3 бадеми и един лист от маруля. По желание свободно подправете с вода.

Ако сте спазили всички съвети и не сте се залъгвали( с пръжки, бира и сте се излежавали в креслото), би трябвало да сте стопили невероятните 15 кг чисти мазнини! Бъдете щастливи и горди, задължително публикувайте нов статус на Facebook. А когато стигнете до плажа, очаквайте и много погледи!

www.zajenata.bg                 break } } else { }

This site is protected by wp-copyrightpro.com